darekaudi4 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam przyjechal do mnie koles i ma blad 00595 wiadomo o co chodzi tylko ze jego poduchy nie byly wystrzelone tylko zalalo mu prawa strone auta dosc powaznie i powyciagal siedzenie wykladzinke wszystko z prawej strony, po wysuszeniu i zlozeniu wszystkiego pokazal sie ten blad ktorego nie idzie vagiem skasowac ,mam znajomego ktory ma powaznieszy sprzet jst VAS i pytanie czy tym skasuje ten blad czy konieczny jest program "Bosch airbag reset tool by GOPEL" ,auto to Audi A6 99rok
antonio Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 tego czy VAS to łyknie to nie wiem ale "Bosch airbag reset tool by GOPEL" powinien to skasować[br]Dopisany: 24 Lipiec 2009, 10:55_________________________________________________kolega Mikke kasował GOPEL'em w A4 99 rok i udało się
darekaudi4 Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Opublikowano 24 Lipca 2009 dlaczego tak sie stalo czy w a6 sterownik poduszek jest pod wykladzinka czy mogl byc zalany ??
Rekomendowane odpowiedzi