zdzis Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Wiem może głupie pytanie ale z sensem. Silniczek AFF ma 75 KM zdaje sobie z tego sprawę i jestem z tego zadowolony Ale podczas kupowania gostek się upierał że samochód ma 90 KM. Zapytałem jakim cudem, powiedział że jest tylko pośrednikiem i miał informację że autko ma 90 KM. Olałem to myśląc że ktoś go w chu.. zrobił a mi i tak pasowało. Ale jak się dowiedziałem niewiele trzeba przerobić by uzyskać to 90 KM Idzie to jakoś domowym sposobem sprawdzić??
Wihajster Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Wiem może głupie pytanie ale z sensem. Silniczek AFF ma 75 KM zdaje sobie z tego sprawę i jestem z tego zadowolony Ale podczas kupowania gostek się upierał że samochód ma 90 KM. Zapytałem jakim cudem, powiedział że jest tylko pośrednikiem i miał informację że autko ma 90 KM. Olałem to myśląc że ktoś go w chu.. zrobił a mi i tak pasowało. Ale jak się dowiedziałem niewiele trzeba przerobić by uzyskać to 90 KM Idzie to jakoś domowym sposobem sprawdzić?? wklejka w miejscu koła zapasowego tam pisze jaki masz motor :gwizdanie:
grabson765 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 o ile dobrze sie orientuje to silnik aff to jest to samo co 90km tylko ze ma elektroniczny ogranicznik mocy ktory oczywiscie mozna zdjac moj kolega tez ma aff 75km a chodzi jak 90
zdzis Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Opublikowano 24 Lipca 2009 Jak bym chciał mieć 150 to bym taki kupił. Proste Ale po prostu chciałbym wiedzieć czy ma te 90 KM tak jak gostek mówił. I jak sprawdzić czy ktoś go kręcił... hmm Znajomy ma 90 KM a bardziej muli, co by nie było to już nieźle zjeżdżony i zaniedbany. Nie to co mój
Daimos Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 podjedź na hamownie i będziesz wiedział ile masz pod maską
Lishoo Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Dokładnie, najlepszy sposób to hamownia, a domowym sposobem to przejedź się z kimś i zmierz przyśpieszenie, 0-80km/h - 100km/h - 120km/h, a jak masz VAG'a to możesz zrobić logi, może będzie widać po dawce paliwa i po ciśnieniu doładowania ? :>
Rekomendowane odpowiedzi