Armi Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Nie marudź wiesz o JAKIE golfy chodzi. Sam jestem ich fanem, do Niemiec jechałem po golfa lub a4.
michu93 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Nie marudź wiesz o JAKIE golfy chodzi. Sam jestem ich fanem, do Niemiec jechałem po golfa lub a4. wiem wiem
Elber Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 Luka3s dzięki za poparcie :> tak jak już pisałem chromy wokół szyb narazie się trzymają zostaną, .A do zmiany w najbliższym czasie grill z polifta a później jakieś modyfikacje w środku pozdro i dzięki za opinie :>
PABLO Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 :polew: jebłem Też macie problemy, co do chromowego metra to najlepiej sprawdza sie w avancie, bo tam w ori jest na całej długosci tej samej szerokosci,a w sedanie niestety juz nie :gwizdanie: Dlatego ja pierd^^e chrom :kox:
Luka3s Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 też wybierałem między golfem a audi :gwizdanie: :>[br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 19:21_________________________________________________ Luka3s dzięki za poparcie :> tak jak już pisałem chromy wokół szyb narazie się trzymają zostaną, .A do zmiany w najbliższym czasie grill z polifta a później jakieś modyfikacje w środku pozdro i dzięki za opinie :> luz niezniechęcaj się tylko idź do przodu. Pozdrawiam.
Elber Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 dzięki :> apropo felg moze ktoś zainteresowany kupnem :> ?
Perezip Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 dzięki :> apropo felg moze ktoś zainteresowany kupnem :> ? sprzedajesz? Wiela monet za nie ? :> szkoda że zamienić sie nie chcesz ;p
Elber Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Samochód do sprzedania , Cena 11 900 pozdrawiam i zachęcam forumowiczów :>
Rekomendowane odpowiedzi