Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 2.6 V6] Nowe Modyfikacje...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rzuciłem okiem drugi raz jeszcze :P Chyba najbardziej do całosci nie pasują felgi :) Do stylu jaki preferujesz (agresor) musza byc naprawde konkretne koła :) Wielkie i szerokie... Mysle ze na np 18" na 9" szerokiej auto wyglądało by dobrze :) Po prostu : nadwozie masz mocno "umiesnione" a te kółecka jak nózki baletnicy przy posturze pudziana :)

Nie odbierz mnie zle : ja nie docinam ... Staram sie ocenic obietkywnie.

Opublikowano

zastanawiający jest Twój avatar Micek. czemu nie dałeś sobie swojej 'pięknej' laluni :gwizdanie: ??

tylko jakiąś brzydką audice gdzie nic nie jest robione własnoręcznie :D

Opublikowano

Dla mnie również to wiocha :thumbdown:

:audi: zniszczone :foch:

Opublikowano
  • Autor

Pewnie dlatego wstawilem taki avatar bo nie umialem wstawic innego tzn. zdjecia swojej audi.Tak jak juz pisalem wczesniej doceniam ludzi tolerancyjnych i takich ktorzy napisza zmien to i to a nie wiocha...naprawde jak wolicie serie to napiszcie poprostu nie podoba mi sie bo wole serie i tyle...a to jest moje auto i robie z nim co chcem...a tak na marginesie to wy chyba jeszcze wiochy zrobionej z samochodem nie widzieliscie a tu raptem do zderzakow i progow sie czepiacie...choreeee :kwasny:

Opublikowano

Jak dla mnie jako "tuning" calkiem OK :) Jedyne co mi nie pasuje to ten wydech , za baaaardo jest :) Zmien go na owalne dwie koncowki jak w S6 :) i bedzie tralala.

Przod jest spoczko , ladnie to sie nawet prezentuje z tymi chromami.

Sciagnalbym jeszcze ta naklejke FEAR THIS , tez mi troche nie lezy, w srodku wymienilbym galke zmiany biegow, moze na ta podswietlana co oferuja na allegro , mysle ze by sie ladniej prezentowala.

Jak ktos juz wczesniej zauwazyl , to fele by sie wieksze przydaly. Reszta modyfikacji ok.

Dodatkowy wielki plus za wlasna inwencje i wklad wlozony :) GRATKI!!!

PS. Ja tam wole serie lub gladki tuning :)

Opublikowano

Tak sobie myśle.. masz duzy potencjał w rękach i można zrobić coś wiele ładniejszego ;)

A to :audi: średnio mi lezy

Opublikowano
  • Autor

O wlasnie...dziekuje za takie wypowiedzi i szacunek dla Was koledzy...napiszcie co wedlug WAs trzeba zmienic dodac odjac i bedzie git! P.S: nad felami juz dawno myslalem, z czasem napewno wymienie bo jest to nie maly wklad finansowy... :a4fan:

Opublikowano

Ja bym zainwestował w klime+navi :P Ale to dopiero wydatek ; ]

Może blenda, nie wiem czy bedzie pasowac, pobawić sie z klamkami, of kors fele na większe i inny wzór troche, no i pozbyłbym sie much z siatki z przodu:P Albo najlepiej zmienił tą siatke albo ją przemalował.. sam nie wiem jak lepiej bedzie ; ]

Opublikowano

jest jedna rzecz ktora podoba mi sie w tym samochodzie jest to tylek :bicz2:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Osoby ktore widzialy na zywca moje autko w Nowej Kaletce nie byly zniesmaczone (przynajmiej tak mi sie wydaje).Teraz prosze te osoby o podpowiedzenie mi co zmienic co dodac itd..W najblizszym czasie zamierzam dokonac ostatnich modyfikacji a mianowicie:

-wstawic blende na tylnia szybe

- zarzucic zderzak tylni od RS4 taki jak na zdjeciu ponizej:

a64013780e7573a3.jpg

- zmienic lampy na angel eyes black:

71fb8580a207e0d7.jpg

Napiszcie jak Wy to widzicie i odradzcie mi to czego nie powinienem robic.

P.S: moze ktos jeszcze zaproponowalby jakis spojlerek pasujacy na tylna klape :a4fan:

Opublikowano

Bedea to dobre posuniecia ,lampy jak sie zdecydyjesz ,to proponuje pomalowac srodek w kolorze nadwozia oczywiscie przednie ,a tak to furak spoko :th:

Opublikowano

jak tak będzie auto wyglądać, to będzie lepiej, ale....

według mnie, takie szpojlery to pasują wyłącznie do Japońców (i to tez nie do wszystkich).

W takim Audi może być spojler, ale nie takie skrzydło.

Także to jedyna rzecz, która mi nie pasi.

Opublikowano

Ciekawe czy wogole sam bys sie odwazyl zmienic cos w swojej audicy wlasnymi rekoma tak jak ja to zrobilem a nie czekac na gotowe...Ja mam wlasna wizje i tyle...A ze wsi najwidoczniej to Ty jestes...do tego masz 90 KM po maska jak dobre cienquecento :polew:...no ale zycie...lubisz albo nienawidzisz :a4fan:

warnwarn.giftrudno, przesadziłeś - nikt Cię powyżej nie obraził.

Za to Ty tak, pomimo kilku słownych ostrzeżeń w przeszłości.

[pre_pl]

Kolego, niepotrzebnie sie unosisz... :drunk:

Szanuję Twoją wizje. :notworthy: Twoje autko, i przerabiaj go sobie jak chcesz :thumbup:

Ja tylko wyrażam moje zdanie, na temat Twojego autka i przeróbek, jakich dokonałeś "swoimi rękami", a Ty mnie obrażasz :rant:, ale to tylko świadczy o Tobie, a nie o mnie :hi:

Pozdrawiam Cie serdecznie :audi::a4fan:

Opublikowano

zamiast ringów to wrzuć lampy od S4 (trudne do dostania niestety) albo po drugim liftingu. Tylne lampy zastąpiłbym tymi po II lifcie.

Opublikowano

spoko fura tylko te siatki :thumbdown: :thumbdown: a i podobaja mi sie te 2 rury z tylu sa git :D:D :a4fan:

Opublikowano

Podoba mi sie przedni zderzak...ale trzeba zawieche w dół obowiązkowo!!