Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 2.6 V6] Nowe Modyfikacje...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W sumie masz racje...moja fura moja sprawa...

no to luzik :wink:

Opublikowano
  • Autor

Wszystkie cztery sa podlaczone i nic nie jest dla picu... :smile:

Opublikowano
Wszystkie cztery sa podlaczone i nic nie jest dla picu... :smile:
Tylko wodę zbierają na deszczu :wink: Ale skoro tak lubisz :rolleyes:
Opublikowano
  • Autor

Nie zbieraja jak ma sie cieniutkie wiertelko...wtedy problemu nie ma... :smile:

Opublikowano
Tylko wodę zbierają na deszczu

:rotfl::rotfl::rotfl:

nie no a teraz na powaznie. nikt cie tu nie zjezdza. po prostu kazdy wyraza swoje zdanie. i tego pewnie chciales wystawiajac fotki. robiac takie cos trzeba sie liczyc z ewentualna krytyka ( pozytywna lub negatywna) a jesli nie jestes na takowa nastawiony to lepiej ciesz sie swoim dzielem dla siebie :wink:

Opublikowano
a i jeszcze jedno czepianie sie takiego czegos jak spryskiwacze...dla mnie to jest chore..
chore to jest to że nie potrafisz przyjąć konstruktywnej krytyki :cool:
u kolegi Icemana tam tez bylo malo krytyki.
nie porównuj , to są dwa inne światy :twisted:
dla tych co sie wszystkiego czepiaja
nikt się nie czepia, tylko każdy wyraża swoje zdanie - po to jest ten dział :cool:
Opublikowano

micek Ty nerwusie, z mojej niuni tez sie wszyscy smieja, ja mam grill z tajwanu, chromowane spryskiwacze i krzywa rure wydechowa i wiesz co wali mi to co mowia badz pisza ludzie, waze ze ja nia jezdze i ja kocham a jak sie komus nie podoba to niech walnie pozadna szydere, a ja bede wdzieczna za szczerosc... :rotfl:

Kazdy ma to co lubi... :wink:

Opublikowano

Każdy ma swój gust i pod niego robi swoje auto, Ty bedziesz nim jeździł a nie ktoś inny :exclaim: Skoro umiesz przyjąć pochwały to i krytyke sie naucz :exclaim: Ogólnie nie jest żle :a4fan:

Opublikowano

skoro miała byc szydera to

Każdy ma swój gust
albo i nie ma :rotfl:
Opublikowano

Jak dla meni to nie ten styl do tego auta, auto wygląda tak jakoś "plastikowo - zabawkowo", trochę jak karykatura AUDI. Mi się podobają jedynie felgi. Ale każdy ze swoim autem ma prawo zrobić to co się mu podoba.

Opublikowano

Witam, no to teraz kilka zdań z mojej strony na temat autka:

...zreszta to jest wzor z RS4 chyba..

skoro piszesz że to rs4 to zamiast siatexu można było wsadzić ori kratki i halogeny ;)

Ogołnie dramatu nie ma , tył jest jakiś nie teges ale moze dlatego ze mało sie widzi takich 4-ek wiec szydera musiała sie pojawić! Wydech..... nie skomentuje go .

Przód jeśli juz tyle rzeczy zrobiłeś w autku to Ja bym wsadził przednie ori lampy zespolone ( soczewki ) te po lifcie. Zmienił bym tez kierownice bo te zajeżdzają 80-tką , no i zauwazyłem brak kilmy no ale cóz zdarza sie.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
Każdy ma swój gust

szydera=brak inteligencji, krytyke tez potrafie przyjmowac ale nie bezczelnosc :/ a i wytlumacz mi jeszcze jedno co mam rozumiec przez stwierdzenie "dwa swiaty"?

[ Dodano: 24-04-2007, 12:29 ]

P.S:Na ori kratki i halogeny to trzeba miec kase a oryginalne zderzaki i progi tez sa chyba plastikowe co nie wiec o co zapier.... :rotfl:

Opublikowano
Każdy ma swój gust

szydera=brak inteligencji, krytyke tez potrafie przyjmowac ale nie bezczelnosc :/ a i wytlumacz mi jeszcze jedno co mam rozumiec przez stwierdzenie "dwa swiaty"?

[ Dodano: 24-04-2007, 12:29 ]

P.S:Na ori kratki i halogeny to trzeba miec kase a oryginalne zderzaki i progi tez sa chyba plastikowe co nie wiec o co zapier.... :rotfl:

ta dyskusja do niczego nieprowadzi tylko cisnienie sobie podnosisz , tobie ma sie podobac i po temacie :biggrin:

Opublikowano

No tak....najważniejsze to mieć sprecyzowany cel i konsekwentnie do niego dążyć, a ty jak widać dzielnie trzymasz się tej stylistyki swojego auta.A skoro chcesz iść w ten style dalej

to może wrzuć większą felgę bo przy tych dokładkach i progach,aktualny rozmiar troche zmalał.Poza tym skoro ma być BlackLook to nie zaszkodzi czarna fela+angeleyes w tym samym kolorze i będzie Ok.Chociaż to nie mój klimat ,szacun za włożoną pracę ,nerwy i cash.

Opublikowano
nie zaszkodzi czarna fela+angeleyes w tym samym kolorze i będzie Ok
swietny przepis! auto po takich zmianach powinno wygladac znacznie lepiej.
Opublikowano

A MI SIę BARDZO PODOBA MICEK JEST GIT JAK TRZEBA TAKIE AUTO SIę WYRUżNIA NA DRODZE NAWET TEż CHCIAłEM TAKą KLAPę ZROBIć NA GłADKO, NA GERMANA. NIEMIECKIE AUTO NIEMIECKI TUNING I TO MI SIę PODOBA. MICEK JESZCZE BARDZIEJ GLEBA TROSZKę I BęDZIE TAKA GITARA JAK MA BYć :a4fan:

[ Komentarz dodany przez: Iceman: 24-04-2007, 18:18 ]

kolego wyłacz Caps Locka bo w ten sposób krzyczysz

Opublikowano
  • Autor

Mam w planie wstawic czarne lampy tyl i przod wlasnie te angel eyes, fele mam 17" i raczej tak zostanie bo nie bede mialkasy na wiekszy felunek...chyba ze te pomaluje na czarno no ale to sie jeszcze zobaczy... :smile: :a4fan:

Opublikowano

Nie podoba mi się :

-gałka :|

-przód i te juz troche brudne siatki

- drewno w środku

-wystajacy wydech (troche zbyt oczojebny)

- lampki tylne, w sumie złe nie sa, ale wolałbym przyciemnić te po lifcie czy jakies podobne ;)

-tablica tył i jej podświetlenie, (takie jakieś nie zbyt dyskretne i tablica patrzy w dół..)

-brewki

-kiera

Kilka z tych minusów ma seryjne auto, także i 'moje' :P

Podobają mi się :

-to ze to jest A4

-silnik, chociaż jak na V6 to dla mnie najmniej ciekawy model ;)

-felgi

-opony(bieżnik)

- inny sposób postrzegania klapy bagaznika

-progi (nie są takie brzydkie, takie poprostu elo progi)

Dla mnie auto neutralne, są ładne elementy są i niezbyt ciekawe też. Ogólnie ciekawie wygląda, tylko przydałoby się troche wiecej koni, albo jakaś turbinka czy coś ; ]

Od razu lepiej by latało adekwatnie do sportowego zaciętego wyglądu ; ]

W sumie to zamieniłbym się za moje, jeżeli nie jest bite mocno ; ]

Opublikowano

Rewelacja!! tyłeczek i orurowanie pierwsza liga widać że dużo pracy włożyłeś.... przyznaję tej Pani 10 pkt! :a4fan::a4fan::a4fan: a co do uwag kolegów każdy ma swoje zdanie ja generalnie o niektórych nic złego nie powiem by nie zrobić im przykroścvi choć czasami niektórym zimny prysznic na łeb by się przydał, a jeśli coś mi się nie podoba to komentuje to w sposób taktowny by NIKOGO NIE URAZIć! PRZECIEŻ SĄ RÓZNE GUSTA!! :twisted: :a4fan::a4fan::a4fan: Micek "Olej" castrol i szalej swoją Niunbią :cool: hehehe

[ Dodano: 24-04-2007, 23:27 ]

nie skomentuje go .

Przód jeśli juz tyle rzeczy zrobiłeś w autku to Ja bym wsadził przednie ori lampy zespolone ( soczewki ) te po lifcie. Zmienił bym tez

:twisted: No właśnie Cuber ciekaw jestem czy Ty byś w swojej cokolwiek się odważył samodzielnie zrobić :rotfl::rotfl::rotfl: z tego co wiem Micek się napracował nad tym co tu widzimy więc doceń proszę pracę Kolegi albo spróbuj w swojej coś ciekawego zrobić :rotfl::rotfl::rotfl: najprościej jest krytykować gorzej jest zrobić lub powiedzieć coś konstruktywnego

[ Dodano: 24-04-2007, 23:32 ]

nikt tu nikogo nieocenia według pozycji bo pozycje maja tylko mody czytaj władze

Ice ale jedni dochodzą do tej władzy po 50 postach a inni po 2000 :twisted: nie żebym się czepiał :) ale wiesz przecież nie ma sprawiedliwości na tym świecie :wink:

[ Dodano: 25-04-2007, 00:05 ]

a co mialem wstawic w przedni zderzak styropian

Ziomek tym to już mnie zabiłeś :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Wogólę jeszcze raz gratuluję pomysłu zacięcia bo wiem ile spotów opuściłeś by siedzieć nad nią w warsztacie :wink: i życzę byś zostawił niejedną "seryjną" daleko w tyle :bicz::wink:

Opublikowano

Dokladnie, jestem tu niedlugo a niejeden widzi ze sa tu osoby na ktore reaguje sie "och i ach"....a co do tego ze uwazacie ze audi jest najladniejsze w serii...to po kiego ch** wystawiac fotki aut...wystarczy raz zamiescic po jednej rocznikowo w sedanie, avancie napisac jaki macie kolor i wsio....wlasnie o to chodzi zeby dawac zdjecia aut po tym jak zostalo zmienione...bo szczerze, za***iście by bylo gdyby po ulicach jezdzily wszystkie takie same audice...ludzie osmieszacie sie, macie sie za znawco a tak naprawde lizecie d*py jeden drugiemu (oczywiscie mowie o "zamknietym kregu") I nie piszcie ze sobie cos wymyslilem tylko taka jest prawda:D Oczywiscie krytyka jest sprawa powazna i kazdemu sie przydaje, ale nie w taki sposob jaki to sie dzieje na forum...przykladem jest to iz niedawno jeden kolega zamiescil fotki autka z felgami identycznymi jak moje, uslyszal od was slowa zachwytu, ale niestety moje IDENTYCZNE felgi zostaly skrytykowane...smiech na sali...peace :a4fan: