Ambro Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Niektórzy się za dużo nasłuchali że przy 17" robi się twardo a to nie prawda
FAZY Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 Kupiłem 16 calowe ,założyłem i jak dla mnie wygląda rewelacyjnie opony już miałem ,więc wyszło nie drogo ,wszelkie dewagacje są już spóżnione bo założyłem i teraz jest po ptakach
GILI Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 To zamknij wątek, bo będą dalej biadolić,że kupiłeś koła o takim rozmiarze jak miałeś :gwizdanie: w sumie mogłeś zmienić chociaż na 13tki, ale zmienić Na zakończenie jeszcze jedno zdjęcie Vario bajka [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 22:28_________________________________________________Koła Fazegowidziałem już na aucie i jestem zdziwiony, ale dają rade i nie wyglądają na małe
Cristoforo Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 ta felga w 17 cali w b5 wygląda bdb widziałem na własne oczy i sam sie zastanawiam nad tym wzorem ewentualnie poczekam do wiosny bo advanti ma wypuścić nową serie felg
GILI Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 ta felga w 17 cali w b5 wygląda bdb widziałem na własne oczy i sam sie zastanawiam nad tym wzorem ewentualnie poczekam do wiosny bo advanti ma wypuścić nową serie felg nie zastanawiaj się na b5 avant ta fela wygląda masakryczne, jechałem dzisiaj za Fazolem i mówię ci nawet 16 cali daje radę, o 17tu już nie wspominając
Ambro Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Kupiłem 16 calowe ,założyłem i jak dla mnie wygląda rewelacyjnie opony już miałem ,więc wyszło nie drogo ,wszelkie dewagacje są już spóżnione bo założyłem i teraz jest po ptakach Widziałem i potwierdzam, prezentują się bardzo fajnie
Cristoforo Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 jak na 16 cali ciekawie sie prezentują
GILI Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Fazy nie może chyba zebrać odwagi, więc zrobiłem fotkę z ukrycia, telefonem.. Tak to wygląda
ktokolwiek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 No nawet nawet, tragedii nie ma..:-) Powiedziałbym że dają rade, heh, jeśli jeździ po takich wertepach jak na fotce to rzeczywiście 18 to nie był najlepszy pomysł..;-)
keżor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 hmmmm, troche wyglądają jak kołpaki , trzeba by je obaczyć na żywo
Patrykbor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Większych nie założy bo wzrośnie spalanie :gwizdanie:,a słyszałem na jednym spocie ,że cyt.( jak spali więcej niż 7 to Gili ma z bańki ) :polew:
Armi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Przyzwoicie mimo, że ciemne felgi wydają się mniejsze. Te również nie wyglądają na 17' przynajmniej na zdjęciach.
Dibo Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Jakoś nie porywają, wyglądają na mniejsze
Ambro Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Przyzwoicie mimo, że ciemne felgi wydają się mniejsze. Te również nie wyglądają na 17' przynajmniej na zdjęciach. Bo to są 16" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Sorry chłopcy ale w tym wzorze w tym rozmiarze to dokładnie jak kołpaki, felgi nie są ciemne, front ma ładną polerkę, środek czarny połysk i 3D czerwony pasek w środku, kup sobie pędzelek okrągły, metalową część obciągnij taśmą izolacyjną co by lakieru nie niszczyła do czyszczenia pomiędzy szprychami i środek alkaiczny Karcher RM 806 i rozcieńczaj do mycia no i ściereczkę z mikrofibry - wiem co mówię bo tak robiłem - mam nadzieję, że nie wykończysz tych felg po kilku myciach bo fele same w sobie są ;( to łezka wspomnienia
Rekomendowane odpowiedzi