fiodor58 Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam, mam prośbę proszę kogoś o napisanie mi co to jest za wtyczka, znalazłem ją pod zderzakiem
karbonek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Od strony kierowcy pewnie. Prawdopodobnie jest to wtyczka do czujnika zewnętrznej temperatury. Jeżeli masz klimatronika, to odczytaj błędy VAGiem i pewnie pojawi się: 779 Czujnik temperatury zewnętrznej-G17 przerwa lub zwarcie do plusa
fiodor58 Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Opublikowano 31 Lipca 2009 Od strony kierowcy pewnie. Prawdopodobnie jest to wtyczka do czujnika zewnętrznej temperatury. Jeżeli masz klimatronika, to odczytaj błędy VAGiem i pewnie pojawi się: 779 Czujnik temperatury zewnętrznej-G17 przerwa lub zwarcie do plusa Jeżeli to jest wtyczka czujnika temperatury to gdzie ona ma byc podpięta...
krzyniek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Od strony kierowcy pewnie. Prawdopodobnie jest to wtyczka do czujnika zewnętrznej temperatury. Jeżeli masz klimatronika, to odczytaj błędy VAGiem i pewnie pojawi się: 779 Czujnik temperatury zewnętrznej-G17 przerwa lub zwarcie do plusa Jeżeli to jest wtyczka czujnika temperatury to gdzie ona ma byc podpięta... to jest cały czujnik nie żadna wtyczka powinien być umieszczony przed chłodnicą tak pośrodku
fiodor58 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ok wielkie dzięki chłopaki za pomoc, teraz tylko muszę go umocowac na miejscu
Rekomendowane odpowiedzi