aju Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam Kupiłem trochę grató żeby poskłądać sobie FMIC i tak myślęże czy warto było by zostawić standardowy intercooler?(miał bym wtedy dwa) czy chłodzenie nie było by jeszcze większe? Ale nie wiem jak z lagiem wtedy? i czy doładowanie jakoś na tym nie ucierpi? (teoretycznie książkowo nie powinno) Jakieś rady szczególne przed pracą? Postaram się dziś skońćzyć i pokazać efekty pracy
Iverson Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 pamiętaj ,że im mniejsza trasa SMIC (FMIC) -> Turbo , tym lepiej dla Twoich osiągów
aju Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 czyli wywalić standardowy inter i wstawić tam rurkę po skosie na górę [br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 15:16_________________________________________________Kurdę nie mogę wyminąć halogena muszę jutro jakoś inaczej ułożyć
dyn10090 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam jaki wymiar FMIC do AJM będzie odpowiedni macie jakiś namiar gdzie zakupić? Co jeszcze potrzebne do montażu?
clinque Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 odgrzales ladnego kotleta.... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=32800.540 przejzyj watek, dowiesz sie wszystkiego
Rekomendowane odpowiedzi