stasiu12 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam, mam problem z autkiem, czesto jest tak, że po odpaleniu samochodu do razu gaśnie, za drugim razem musze juz wykonac kilka obrotów rozsrusznkiem zeby odpalil i zapala. dodam ze kontrolka od immo gasnie normalnie. nie ma wplywu tez to czy silnik jest ciepły czy zimny i czy przy odpalaniu dodaje gazu czy nie, wie ktoś co to może być
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 podpiąć Vaga, sprawdzić świece - tak na dobry początek.
szogun0 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Powoli dokonuje żywota pompa paliwa.
stasiu12 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2007 tak wlasnie myslalem ze to moze pompa, bo przy odpalaniu wogole nie slychac zeby chodzila tzn jak przekrece stacyjke to powinno byc slychac przez chwile pompe, chyba ze sie myle
dominiks18 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ja tez mam taki problem w 1.8t ale nie zawsze on wystepuje jeszcze nie podlaczalem vaga ale mysle ze to pompka:(
szogun0 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 tak wlasnie myslalem ze to moze pompa, bo przy odpalaniu wogole nie slychac zeby chodzila tzn jak przekrece stacyjke to powinno byc slychac przez chwile pompe, chyba ze sie myle Tak było w starych samochodach. W A4 pompa pracuje dopiero w momencie kręcenia rozrusznikiem i raczej jej nie usłyszysz.
Rekomendowane odpowiedzi