Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Odstraszacz zwierząt w samochodzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam autko z 1997 roku i pytanko do szanownego zgromadzenia, czy w moim aucie jest coś takiego jak "odstraszacz kun i łasic" a jeśli jest to gdzie tego szukać w aucie w/g ETKI jest tylko gdzie

Opublikowano

w/g ETKI jest tylko gdzie

:mysli::kox:
Opublikowano

chyba tylko występowało jako doposażenie auta :mysli: w ogóle po co straszyć kuny i łasice :confused4:

Opublikowano

chyba tylko występowało jako doposażenie auta :mysli: w ogóle po co straszyć kuny i łasice :confused4:

rozumiem,że nie słyszałeś nigdy o kunach przegryzających kable i węże gumowe w aucie?? :cool1:

Opublikowano

mam działkę na wsi gdzie akurat występują te stworzenia i nic mi jeszcze nie przegryzły :> ...za to myszy już dały się we znaki nie raz :mysli:

a swoją drogą, na jakiej zasadzie działa to urządzonko?? :mysli:

Opublikowano

mam działkę na wsi gdzie akurat występują te stworzenia i nic mi jeszcze nie przegryzły :> ...za to myszy już dały się we znaki nie raz :mysli:

a swoją drogą, na jakiej zasadzie działa to urządzonko?? :mysli:

emituje dzwieki :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Pytam dlatego że w pracy u kumpli zawsze coś gdzieś zeżre i rano są problemy a u mnie nigdy nic się nie stało

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam jakiś taki odstraszacz zamontowany (już było jak kupiłem).

Pewnie ktoś to dołożył.

Jest to taka mała czarna puszeczka (wielkość ok. paczki papierosów) i u mnie znajduje się przy zbiorniczku od płynu hamulcowego (pod tą czarną przykrywką)

Opublikowano

Pytam dlatego że w pracy u kumpli zawsze coś gdzieś zeżre i rano są problemy a u mnie nigdy nic się nie stało

przyznaj się, to pewnie Twoja sprawka... :tongue4:

sorry za OT

Opublikowano

Podaj numer VIN na PM'a to może uda się sprawdzić.

Opublikowano

była taka opcja w B5? :blink:

Opublikowano

Kup sobie kota i wycioraj go po komorze silnika to ci zadne gryzonie szkod nie narobia. :polew: Nie zapomnij futerkiem wezy wypolerowac bo to najczesciej przegryzaja :polew:

Z tego co wiem to Audi nie stosowalo takich wynalazkow (moze sie myle). Jezeli juz to bylo dokladane przez poprzedniego wlasciciela.

Opublikowano

Z tego co wiem to Audi nie stosowalo takich wynalazkow (moze sie myle). Jezeli juz to bylo dokladane przez poprzedniego wlasciciela.

Według ETKI były takie zestawy doposażenia:

odstraszaniekunilasic.th.jpg

Opublikowano

wrzuć moją teściową do auta odstraszy wszystko :decayed:

Opublikowano

Według ETKI były takie zestawy doposażenia:

odstraszaniekunilasic.th.jpg

No szczerze mówiąc to jestem zaskoczony. :shocked: Czy to doposażenie jest proponowane przy sprzedaży? :mysli:

Opublikowano

Admin wie wszystko :notworthy::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wie albo się domyśla faktem jest to że wczoraj rano w sąsiednim aucie pogryzło coś całą wiąche kabli a do mnie nie wlazło :good:

Opublikowano

A ostatnio na tvn turbo pokazali w jakimś aucie zawieszoną pończoche a w niej kostke domestosa :decayed:

Opublikowano

A ostatnio na tvn turbo pokazali w jakimś aucie zawieszoną pończoche a w niej kostke domestosa :decayed:

No też jakieś rozwiązanie :decayed: choć TVN TURBO to naprawdę zadziwia mnie z niektórymi pomysłami! :naughty:

Opublikowano

Jestem zarejestrowany na forum opla vectry i jednemu klubowiczowi kuna 2 razy w roku pogryzła wszystkie przewody wysokiego napięcia, a do 2,5 V6 to koszt około 500-1000zł i włożył pończoche z kostkami toaletowymi i pomogło. Ople na rynek skandynawski miały webasto i odstraszacze na zwierzęta bo przy ciepłym silniku silniku sie grzały podgryzajac od czasu do czasu miekkie silikonowe przewody.