Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Głośne pukanie z przodu samochodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli stuka przy ruszaniu i przy zmianie biegów, ja bym obstawiał "banana". Znajomy miał dokładnie tak jak kolega napisał w pierwszym poscie. Zaczęliśmy od demontażu banana i już po wyciągnięciu go z "kolumny" okazało się, że ma luzy jak cholera :). Po wymianie cisza.

P.S. Na trzepakach z jakiegoś powodu nie mogli tego zlokalizować. :thumbdown:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

problem pukania przy ruszaniu i zmianie biegu znowu wrocil z prawej strony, na szarpakach facet stwierdzil, ze dwa gorne wahacze sa do wymiany, ok zabralem sie za wymiane z kolega, zdemontowalismy wahacze, amortyzator i naszym oczom ukazal sie widok, dwa dolne wahacze tak zuzyte, ze gumy nawet na nich sa juz mocno spekane, na diagnostyce facet nie widzi w nich problemu, na szarpakach niby nie ma luzow a pukanie nadal zostalo po wymianie gory , dla mnie sam wniosek sie nasuwa, ze nie zawsze diagnosta pomoze, teraz wymienie dol, mam nadzieje, ze nadejdzie upragniona cisza[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 17:39_________________________________________________wszystkie wahacze nowe i po problemie,zero pukania, nastała upragniona cisza, tylko ciekawe na ile kilometrów po polskich drogach mi to wytrzyma :tongue4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No ja też wymieniłem cały dół z przodu i chyba będę szukał starych wahaczy... :wallbash:Kupiłem zawiechę DACHSTEIN-teraz mam zawieszenie "pływające"...

Jednak wyznacznikiem jakości jest cena... Czeka mnie jeszcze wymiana amorów tył-tu już nie będę skąpił. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja kolego górę założyłem lemfordera a dół febi, końcówki drążków tez febi i jest wszystko ok, autko sztywno sie trzyma, jak na razie jestem zadowolony :decayed: