Kaśka Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 to poprosze w mój link, mam w podpisie chyba się udało? Niestety nie udało się ale dzięki za dobre chęci
Madas Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 to poprosze w mój link, mam w podpisie chyba się udało? Niestety nie udało się ale dzięki za dobre chęci [br /]szkoda kurcze
danii1987- Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 kurcze... wszyscy już się "powyzywali" i nie ma się z kim pościgać
Kaśka Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jedynym realnym rozwiązaniem by powiększyć Pit Stop dla chcących wstąpić w szeregi jest "opcja sms" bo ciężko będzie uzbierać tyle PLNów przez 6 członków jednocześnie grając. To tylko propozycja do rozważenia dla zapalonych kandydatów chcących przyśpieszyć rozbudowę Pit Stop. Dokładnie Rozmawialiśmy o tym i to jedyne wyjście, chyba, że ktoś woli być "ofiarą" ataku, bo inaczej niż przez pojedynek albo uzyskanie kodu z SMSa nie można przekazać pieniędzy innemu zawodnikowi. A kolejny lvl to koszt 216000, każdy kolejny pewnie jest jeszcze droższy, więc kolejne osoby będą musiały jeszcze więcej przesłac jeśli chcą wstąpić do tego teamu. [br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 00:21_________________________________________________ kurcze... wszyscy już się "powyzywali" i nie ma się z kim pościgać za 5 minut minie mój czas kwarantanny i możesz mnie zaatakować, jak wygrasz to powinieneś sporo doświadczenia dostać
leewang Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ja też poprosze o kliknięcie http://xracer.pl/index.php?ref=190
BrunoNH Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A ja nie mam spokoju, ciągle mnie na pojedynki wyzywa ktoś z forum. I to są te same osoby na okrągło, tymbardziej że są dużo wyżej ode mnie Zluzujcie i łojcie obcych narazie Obcych brak....
danii1987- Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 za 5 minut minie mój czas kwarantanny i możesz mnie zaatakować, jak wygrasz to powinieneś sporo doświadczenia dostać oj i się nie udało może następnym razem...
Kaśka Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 za 5 minut minie mój czas kwarantanny i możesz mnie zaatakować, jak wygrasz to powinieneś sporo doświadczenia dostać oj i się nie udało może następnym razem... Sądziłam, że ci się uda bo masz wyższy lvl niż ja Korzystaj z banku następnym razem zanim kogoś zaatakujesz
danii1987- Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 to bonus za to ze klikniecie się nie powiodło
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Trzeniu dostałeś prezent ode mnie
BrunoNH Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Wszedłeś w giełdę a nie w autosalon hurrrraaa , wreszcie mam furę :decayed: :decayed: po 2 dniach kombinowania :polew: Jak na to wpadles ???
grippen Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 czy dużo nam zosytało do zdobycia pitstopu bo chciałbym do listy[br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 08:09_________________________________________________dani zaraz cie wyzywam na pojedynek[br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 09:10_________________________________________________no i przegrałem a jeżdze już Caterham Super Seven
Gard Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Każdy z graczy w teamie musi uzbierać ponad 35K na rozszerzenie pit stopu do 4 poziomu. Wymagane jest 216K. Jest ciężko w 6 osób, dlatego pytanie do osób spoza teamu, macie uzbieranej troche kasy, żeby wspomóc ? Strach pomyśleć, ile kasy potrzeba na rozszerzenie pit stopu do kolejnego poziomu ... 800k ? Nie mam pojęcia, tak strzelam ...
grippen Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ale troszke dziwne bo dziś o 0:00 ktoś pojedynkował się ze mną i wygrał ale ja byłem od godziny 21 w pracy na 8 godzin więc coś nie tak może się ścigał z moją żoną
Gard Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Też zauważyłem, że jest to niedociągnięcie tej gry
grippen Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 no ja kase zbieram bo też do klubu chcę dołączyć [br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 09:54_________________________________________________nawet dziś dostałem zaproszenie od A3 aby wstąpić ale się na razie nie zgodziłem chcę być wierny A4 tylko ktoś zaproszenie musi wysłać :polew:
Gard Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 pytanie, ile by się tej kasy w sumie uzbierało. Jeśli jest całość kwoty rozsypana po graczach, to można by zrobić tak, że ja np. opuszcze team (tzn. ykk mnie wywali na zbity pysk) a w zamian po kolei na moje miejsce będą wchodzili inni gracze z dotacjami i będą kłaść kasę do banku aż do momentu osiągnięcia poziomu pit stopu. Druga strona medalu jest taka, że kolejny poziom pit stopu zapewni nam raczej nie więcej jak 2 dodatkowe miejsca. ... albo poprostu ustalimy klubowego skarbnika, któremu będzie się wysyłało kody z smsów
leewang Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 no ja kase zbieram bo też do klubu chcę dołączyć [br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 09:54_________________________________________________nawet dziś dostałem zaproszenie od A3 aby wstąpić ale się na razie nie zgodziłem chcę być wierny A4 tylko ktoś zaproszenie musi wysłać :polew: Właśnie ja też dostałem od A3 zaproszenie ale czekam cierpliwie na A4
Rekomendowane odpowiedzi