Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Internetowa gra online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to poprosze w mój link, mam w podpisie :)

chyba się udało?

Niestety nie udało się :( ale dzięki za dobre chęci :hi:

Opublikowano

to poprosze w mój link, mam w podpisie :)

chyba się udało?

Niestety nie udało się :( ale dzięki za dobre chęci :hi:

[br /]szkoda kurcze :embarrassed:

Opublikowano

kurcze... wszyscy już się "powyzywali" i nie ma się z kim pościgać :no:

Opublikowano

Jedynym realnym rozwiązaniem by powiększyć Pit Stop dla chcących wstąpić w szeregi jest "opcja sms" bo ciężko będzie uzbierać tyle PLNów przez 6 członków jednocześnie grając.

To tylko propozycja do rozważenia dla zapalonych kandydatów chcących przyśpieszyć rozbudowę Pit Stop.

Dokładnie :good: Rozmawialiśmy o tym i to jedyne wyjście, chyba, że ktoś woli być "ofiarą" ataku, bo inaczej niż przez pojedynek albo uzyskanie kodu z SMSa nie można przekazać pieniędzy innemu zawodnikowi. A kolejny lvl to koszt 216000, każdy kolejny pewnie jest jeszcze droższy, więc kolejne osoby będą musiały jeszcze więcej przesłac jeśli chcą wstąpić do tego teamu. :)[br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 00:21_________________________________________________

kurcze... wszyscy już się "powyzywali" i nie ma się z kim pościgać :no:

za 5 minut minie mój czas kwarantanny i możesz mnie zaatakować, jak wygrasz to powinieneś sporo doświadczenia dostać :decayed:

Opublikowano

ja też poprosze o kliknięcie :)

http://xracer.pl/index.php?ref=190

Opublikowano

A ja nie mam spokoju, ciągle mnie na pojedynki wyzywa ktoś z forum. I to są te same osoby na okrągło, tymbardziej że są dużo wyżej ode mnie :tongue4: Zluzujcie i łojcie obcych narazie :polew:

Obcych brak.... :wallbash:

Opublikowano

za 5 minut minie mój czas kwarantanny i możesz mnie zaatakować, jak wygrasz to powinieneś sporo doświadczenia dostać :decayed:

oj i się nie udało :thumbdown:

może następnym razem...

Opublikowano

oj i się nie udało :thumbdown:

może następnym razem...

Sądziłam, że ci się uda bo masz wyższy lvl niż ja :mysli:

Korzystaj z banku następnym razem zanim kogoś zaatakujesz :cool1:

Opublikowano

Trzeniu dostałeś prezent ode mnie :cool1:

Opublikowano

Trzeniu dostałeś prezent ode mnie :cool1:

:notworthy::good::naughty:

Opublikowano

Wszedłeś w giełdę a nie w autosalon :decayed:

hurrrraaa , wreszcie mam furę :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: po 2 dniach kombinowania :polew: :polew: :polew:

Jak na to wpadles ??? :naughty:

Opublikowano

czy dużo nam zosytało do zdobycia pitstopu bo chciałbym do listy[br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 08:09_________________________________________________dani zaraz cie wyzywam na pojedynek[br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 09:10_________________________________________________no i przegrałem :kox::polew: a jeżdze już Caterham Super Seven

Opublikowano

Każdy z graczy w teamie musi uzbierać ponad 35K na rozszerzenie pit stopu do 4 poziomu. Wymagane jest 216K. Jest ciężko w 6 osób, dlatego pytanie do osób spoza teamu, macie uzbieranej troche kasy, żeby wspomóc ?

Strach pomyśleć, ile kasy potrzeba na rozszerzenie pit stopu do kolejnego poziomu ... 800k ? Nie mam pojęcia, tak strzelam ...

Opublikowano

ale troszke dziwne bo dziś o 0:00 ktoś pojedynkował się ze mną i wygrał ale ja byłem od godziny 21 w pracy na 8 godzin więc :disgust: coś nie tak może się ścigał z moją żoną :polew:

Opublikowano

Też zauważyłem, że jest to niedociągnięcie tej gry :D

Opublikowano

no ja kase zbieram bo też do klubu chcę dołączyć [br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 09:54_________________________________________________nawet dziś dostałem zaproszenie od A3 aby wstąpić ale się na razie nie zgodziłem chcę być wierny A4 tylko ktoś zaproszenie musi wysłać :polew: :polew:

Opublikowano

pytanie, ile by się tej kasy w sumie uzbierało.

Jeśli jest całość kwoty rozsypana po graczach, to można by zrobić tak, że ja np. opuszcze team (tzn. ykk mnie wywali na zbity pysk) a w zamian po kolei na moje miejsce będą wchodzili inni gracze z dotacjami i będą kłaść kasę do banku aż do momentu osiągnięcia poziomu pit stopu. Druga strona medalu jest taka, że kolejny poziom pit stopu zapewni nam raczej nie więcej jak 2 dodatkowe miejsca.

... albo poprostu ustalimy klubowego skarbnika, któremu będzie się wysyłało kody z smsów :tongue4:

Opublikowano

no ja kase zbieram bo też do klubu chcę dołączyć [br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 09:54_________________________________________________nawet dziś dostałem zaproszenie od A3 aby wstąpić ale się na razie nie zgodziłem chcę być wierny A4 tylko ktoś zaproszenie musi wysłać :polew: :polew:

Właśnie ja też dostałem od A3 zaproszenie ale czekam cierpliwie na A4 ;)

Opublikowano

jak by się dało to ja 120.000 mam