Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Internetowa gra online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co ja mam powiedzieć jak na 43 porażki po sprawdzeniu na poczcie 27 mam z wieśkiem m :gwizdanie: :disgust::polew: :polew:

stary , ale ja mam ataki non stop :decayed: nosz kur.... godzina 19 , 20 , 21 , 22 ...

no spoko ja dzisiaj 9 razy z wiesiem m wtopiłem ... nawet nie wiem kiedy on to robi :naughty:

Opublikowano

Kuuuuurde, jestem ok 10 stron czytania w plecy nie mowiąc o wyścigach i innych rozrywkach.

Chyba zrezygnuje z pracy? :gwizdanie:

niech ktoś kliknie na link ciut niżej :hi:

Opublikowano

a co ja mam powiedzieć jak na 43 porażki po sprawdzeniu na poczcie 27 mam z wieśkiem m :gwizdanie: :disgust::polew: :polew:

stary , ale ja mam ataki non stop :decayed: nosz kur.... godzina 19 , 20 , 21 , 22 ...

no spoko ja dzisiaj 9 razy z wiesiem m wtopiłem ... nawet nie wiem kiedy on to robi :naughty:

ja z wieskiem dzisiaj 3 albo 4 razy :kox:

Opublikowano

ja mam to samo ale z kimś innym też jest wyżej ode mnie i co mam płakać to jest tylko gra

Opublikowano

ja tam się w ogóle takimi rzeczami nie przejmuję ... :naughty::decayed:

Opublikowano

Sorry chłopaki, ale kogoś muszę objeżdżać :naughty:

Ile potrzeba kasy na rozbudowę teamu?

Opublikowano

Myślę, że do wieczora połowę sumki zbiorę. Ktoś jeszcze jest chętny?

Opublikowano

kto chciałby miejsce w teamie A4 - KLUB :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 08:06_________________________________________________ja mam prawie 200000 tyś i to pasowałoby jakoś wykombinować

Opublikowano

Jestem chętny, ale muszę jeszcze troszkę pozarabiać :embarrassed:

Opublikowano

mógłbym ci oddać moje miejsce newet teraz tylko musiałby cy ykk wysłąć zaproszenie

Opublikowano

Nie ma problemu :)

BRUNO JEZDZI ALFA! :polew: :polew:

Opublikowano

Mam 220k zl. Są jeszcze jacyś chętni na składkę?

Opublikowano

Grippen :decayed:

Opublikowano

Dostałem zaproszenie od wkw :naughty:

Opublikowano

Ktoś życzył sobie faviconkę :) Tak na szybko zrobiona ale mam nadzieję, że się podoba :)

ps. Mam tylko nadzieję, że nie będzie wam się mylić z "x" od zamykania okienka :P

Opublikowano

te cieniasy co wyzywacie słabszych na pojedynki, ja wyzywam tych co są wyżej ode mnie i nic nie trace co najwyżej zyskuje. a takie puste nabijanie respektu 15razy z jedną osobą to trochę bez sensu.

Opublikowano

kuredu no wlasnie.. :rolleyes:

Opublikowano

kuredu no wlasnie.. :rolleyes:

no za Ciebie dostałem ponad 60 respektu.... :naughty: