plastuch Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam!!! Witam!!! Nie bardzo rozumiem o co chodzi... Myślę że mam licznik po 2 lifcie:D Jak się myle to popraw i powiedz o jaki konkretny Ci chodzi;p Odnośnie licznika to chłopakom chodzi o cośik takiegoś: Tyle że ten jest przedliftowy Bo polift ma wyśfietlacz elektroniczny zamiast tarczki analogowej zegara i chyba inną czcinkę cyfer Jeżeli będziesz chciał zmieniać to zagadaj z kolegą Nosb jak będziesz na spocie
suhy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Plastuch a Ty wybierasz się gdzieś na spota? Może byśmy razem wyruszyli?! Mieszkam 10km od skarżyska:D w strone Końskich:D Razem lepiej:D
plastuch Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nono pogadamy o autach i kiełbace z gryla zjemy Ja namawiam chłopaków na mostki w tym tygodniu ale cos oni tacy nie gramotni Jak już się wszyscy zdeydują na jakieś konkretne miesce to polecimy Tyle że ja to sie ustawiam zawsze z tymi z kielc i okolic bo z chłopakami z ostrowca i starachowic się nieznam Pewnie niedługo sie zgadamy co do miejsca obserwuj temat spotów kieleckich Sory za OT
aniolek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 o prosze kolejna audiczka skarzyskowa
suhy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 a no pewnie:D[br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 15:43_________________________________________________może niedługo będziemy robic spoty w skarżysku xD
plastuch Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 A tak podtrzymując idę tego tematu. Masz jakieś plany co do modowania autka czy zostawiasz pełną serię Opisz nam ją troche z wyposażnia w pierwszym poście
MARCIN607 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ładny zakup , fotele i kierownicę bym zmienił na poczatek póżniej 17 i gleba. udanego urzytkowania życzę
Armi Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Kierownicę? Hmm przecież ta jest ok, co innego jak by była ta z audi 80. A nie planujesz pomalować ramki grilla w czarny mat? Świetnie to wygląda, sam by tak u siebie zrobił ale poszedłem w innym kierunku tj. chrom. Chyba, że chcesz chrom
suhy Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Lubię chrom:D [br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 19:50_________________________________________________Pomyślę jeszcze nad chromowanymi ramkami szyb:D[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 14:19_________________________________________________Rozkodowałem wyposażenie:D X0A = National sales program germany B0A = Poj. bez szczególnych krajowych wymogów techn. C8N = Obręcz koła ze stopów lekkich 6 jx15h2 et45 G0C = Manualna 5-biegowa skrzynia b. (przelozenia sport.) H6S = Opony 195/65 r 15 v J1P = Akumulator M4T = 4-cylindrowy silnik z wtryskiem paliwa norma spalin: 1,6 l Q1A = Siedzenia normalne 0JC = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 1AC = System przeciwblokujĄcy -abs- 1G3 = Kolo zapasowe normalne zamiast dojazdowki 2PG = Kierownica do inst.pod.powietrz. 5RQ = Lusterko na wysięgniku (konvex) str. prawa 5SL = Lusterko na wysięgniku (konvex) 1f52 T6U = 4-cylinder gasoline engine 1.6 l unit 06b0.1 (aluminum) 0YC = Klasy ciezaru-os tylna >> zakres ciezaru: 3S0 = Bez poręczy dachowych 4UE = Lewo/prawo 0G1 = Przedłużenie okresu przeglĄdu 8UC = Radio 8GD = Alternator 8RN = Eight speakers (active) 1KD = Hamulce tarczowe tył 1LZ = Hamulce tarczowe przod 3FA = Bez wkładu dachu (dach pełny) 1BA = Pakiet zawiesz. komfortowe
Rekomendowane odpowiedzi