darekaudi4 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam was robilem dzisiaj rozrzad w A4 B6 02rok 1.9 TDI i po zdjeciu oslon zauwazylem nalot jakby rdzy na gornym kole walka rozrzadu napewno nie jest to z napinacza ani rolki tylko z wnetrza tego wlasnie kola popatrzcie na fotke kliknij otworzy sie wieksze [br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 20:06_________________________________________________oczywiscie rozrzad zlozylem i smiga ale zastanawia mnie co sie tam dzieje ??
jony 2 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 standart,miałem tak samo przy passacie i teraz przy audi też
Grzesiek234 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja miałem taki nalot jak ciekła mi pompa cieczy chłodzącej, ale ja mam pompę na pasku rozrządu więc u ciebie to pewnie co innego.
darekaudi4 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 tu pompa tez jest na pasku ale ona nie ciekla bylo suchutko
wojtekce Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 zdjęcie nie jest silnika AFN :gwizdanie: to jakiś motorek na pompkach
darekaudi4 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 kolego wojtekce to nie AFN bo to nie moje auto wymienialem komus rozrzad poprostu i zauwazylem ten nalot i jestem ciekawy co tam sie dzieje ??
wojtekce Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 kolego wojtekce to nie AFN bo to nie moje auto wymienialem komus rozrzad poprostu i zauwazylem ten nalot i jestem ciekawy co tam sie dzieje ?? taki nalot to norma
Rekomendowane odpowiedzi