Darkiew Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam, mam problem tego typu , ze zgubiłem kluczyk do audi i chce zakodowac sobie drugi .Z tego co czytałem potrzebny jest Pin z licznika.Kupiłem na allegro Vag tacho 2,5 ,z opisu aukcji miało byc do kazdego audi.Moje audi ma licznik juz ten nowszy z białym podswietleniem z roku 2000 VDO.Nie stety proby połaczenia z licznikiem nie wychodza .Ma ktos jakis pomysł czym odczytac ten Pin z licznika ? Pozdrawiam
szogun0 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ano przyjedź, to wyciągniemy. Tacho nie gryzie tych VDO.
Wihajster Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 pozostaje wyciągnąć Pin z ECU ale nie tym sprzętem co masz
Darkiew Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To do czego jest ten tacho usb 2.5 do jakich licznikow ? I Czy mam zrobic ten pin ,jak mam go odczytac ?
krzyniarz Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 tez mam podobny problem tyle ze jeszcze kabla niemam, moze vag full comanderem? ps czym sie rozni vag tacho od commandera? (zlaczem do starszych samochodow? k + can?)
szogun0 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zamiast kupować kable, które są dla was bezużyteczne, lepiej było komuś zapłacić 100-150 zł i mieć gotowe.
sstudi Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 ja odczytałem PIN z licznika VDO z 00r kablem vag tacho 3.01 i musiałem wybrać VDO C5. Trzeba przelecieć wszystkie możliwe modele
Darkiew Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Mowisz 3.01 a gdzie taki kupic program i czy musze tez zmieniac interfejs mam 2.5.Ja probowałem wszystkie sposoby na 2.5 i nie pojdzie.
sstudi Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 ja mowie o interfejsie vag tacho 3.01 kupiony u viakena na allegro a program...to chyba byl 2.2 albo 2.5 bo nie umialem znalezc 3
Rekomendowane odpowiedzi