loco87 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Czesc Ojciec sprzedal A6 i kupil T5. Mam takie pytanko odnosnie błędów bo oprócz jakiś peirdół były 3 które mnie zamrtwiły: 18263 - magistrala danych ukladu napędowego - kontrola stanu oprogramowania 16622 - czujnik cisnienia doładowania 1117 - sygnal obciązenia zacisku alternatora 01341 - Control module in instrument panel on comfort can Ten ostatni ko sadze ze bedzie mi wyskakiwac bo : Nie m asie do czego w aucie przyczepic ale na desce rozdzielczej pojawia sie caly czas kontrolka nie zamknietych drzwi przednich, nie dziala buzer powiadamiajacy o nie zgaszonych swiatlach, nie dziala lampka po otwarciu drzwi przednich. Znam historie modulu komfortu w paskach.... ale tutaj wszystko jest na canie....nie znam sie moze Ktoś potrafi mi pomóc co jest uszkodone i zinterpretowac reszte ?
krzycho78 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 najprawdopodobniej masz uszkodzony czujnik w którymś zamku drzwi też tak miałem no i przyznam że się sporo napracowałem przy tym ale się udało, najgorsze jest to że nie wiadomo który czujni jest uwalony dlatego trzeba rozbierać każde drzwi osobno[br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 16:27_________________________________________________sorry u ciebie jest informacja selektywna czyli rozbierasz drzwi o których pokazuje ci deska rozdzielcza w samym mechanizmie zamka jest taki malutki czujniczek który przy odrobinie zabawy można wymienić
Rekomendowane odpowiedzi