Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ukradli mi dekielki!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ja znalazłem :gwizdanie:

http://allegro.pl/item717499080_oryginalne_dekielki_do_alufelg_audi.html

Szkoda, że nie wawa, bo bym zobaczył czy nie moje...[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 21:08_________________________________________________Dostałem 2 polecone z komendy.

Umorzyli śledztwo :slina:

k$#^& to jest właśnie Polska :ranting1:

Opublikowano

Taaa, mialem ten sam problem i nawet takie same dekielki mi zarąbali. Na policje nawet nie zgłaszałem, z AC ch...a sie da odzyskac bo dopiero za szkody powyżej 500 zł. Z allegro używek nie brałem żeby nie napędzać spirali kradzieży. Kupiłem w ASO 80 za sztuke ..:D

Allegro przeglądałem z miesiąc, pare razy byłem na giełdzie samochodowej, i nic niestety...:-(

Na tych co mam teraz lutownicą od wewnątrz wypalone numery rejestracyjne więc nawet jeśli się to powtórzy to pożytku duzego miec nie będą

Opublikowano

To nie moje :naughty: Moje miały brązowy środek z logiem Audi :)

A do mnie jeszcze nie przyszły listy polecone z Policji :naughty: A kilka dni wcześniej mi zakosili i wczesniej zgłaszałem :mysli:

Opublikowano

A do mnie jeszcze nie przyszły listy polecone z Policji :naughty: A kilka dni wcześniej mi zakosili i wczesniej zgłaszałem :mysli:

Pewnie kapitan Sowa jest na tropie :polew: :polew: :polew:

Mi jak zaje..li T4 to sprawę umorzyli po 30 dniach :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Też lutownicą wypalę numery na deklach od zimówek i będę je zakładał jak będę poza wawę jechał.

Do letnich nie kupię, niech sk***ysyny widza ze juz nie za***rdola dekli...

Mam nadzieję, że pewnego dnia minę ich na ulicy :cool1:

Opublikowano

Na dniach zamontuję czujnik mikrofalowy na 2 strefy, drugą syrenę oraz radiopowiadomnie, ukrucę skurwysyną :wallbash:

Potrzebuję takiego które będzie miało zasięg min 300m, lolę mam już naszykowaną koło łóżka, jak zapierdolę nią dresowi to go w pół przetnę.

teraz juz wszystko wiedza. Pewnie planuja jak Cię rozbroić...

Opublikowano
  • Autor

A niech wiedzą, ze jest czujnik mikrofalowy i powiadomienie gsm.

Jak autko zadzwoni to w 30s jestem przy nim z lolą :decayed:

Opublikowano

A niech wiedzą, ze jest czujnik mikrofalowy i powiadomienie gsm.

Jak autko zadzwoni to w 30s jestem przy nim z lolą :decayed:

skatuj im tak kolana lolą żeby już do żadnego auta nie mogli dojść :evil:

Opublikowano

No to ja też dostałem liścik z Policji :decayed::sick3:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

No i kłopotów ciag dalszy... teraz ktos "pożyczył" sobie ramke alu z mojego grilla ! :wallbash:

chyba czas sprzedac ten wozek, jest fajny ale jak tak dalej pojdzie to zostana mi tylko koła :angry:

Opublikowano

w Sosnowcu podobnie, za brata omegą 2.5 v6 jeździli 3 dni. ale w koncu odpuscili... a co do kradzieży dekli itp. kumpel w firmowym passku b5fl na kołpakach na zew. widocznej stronie wylutował nazwe firmy i tak za***ali ale wyrzucili 100 m dalej do rowu połamane :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak to się dzieje w Polsce naszej każdy tylko ciągnie w swoją stronę a robić nie ma komu.

mi ukradli kołpaki w biały dzień. Wychodzę po 6 rano wracam o 13 i co nie ma poszły w świat. Teraz mam bbs rsII i co kołpaki w domu lezą :angry: czekają na lepsze czasy. Zostaje sprzedanie mi sprzedanie ich dopóki mam całość :wallbash: i zainwestować najlepiej w stal. Do tego jak by jeszcze było mało sąsiad pode mną za to ze mu zwróciłem uwagę za głośne granie po 23 porysował mi auto na prawym boku i co mogę zrobić? nic bo za rękę go nie złapałem. W dzisiejszych czasach to nic nie można mieć bo albo to zawadza drugiej osobie albo kuje w oczy lub jest punktem zazdrości lub jeszcze coś innego. Masakra z ta Polską

Dodam jeszcze nie w temacie troszkę

nie wiem czy słyszeliście odnośnie tej powodzi w sprawie ratowania mienia

tzn np. jeżeli powódź zbliża się do naszej własności np auta i będziemy próbowali je ratować odjedziemy gdzieś dalej i tam je zaleje to nie wypłacą odszkodowania bo próbowaliśmy je ratować. wypłacają tylko wtedy gdy auto nie było ruszane i zostało zalane, zniszczone powodzią.

To jakieś chore nie sądzicie :slina:

rzygać się chce na ten kraj :sick3:

Opublikowano

Tacy ludzie... taki kraj... Mi raz porysowali przedni zderzak w A4 z dwóch strony na parkingu koło kościoła. Jak to zobaczyłem to tak się wkur... :wallbash::disgust:, że brak słów... Jak bym wiedział kto to, to bym morde obił...

Opublikowano

Oglądałem ten kabaret... Wyszedł im bardzo dobrze :kox::polew: :polew: