grippen Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Panowie czy ta osłonka z linka poniżej będzie pasować do rocznika 95 proszę o pilną odpowiedź http://moto.allegro.pl/item707097547_audi_a4_2000_wew_oslona_szybki_trojkatnej.html [br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 11:18_________________________________________________czyżby nik nie wiedział
grippen Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 zaryzykuje i wezmę ale dzięki Grzesiek za szybką odpowiedź
f16mysliwiec Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Apo co ci slupki bez swiatelek ?
grippen Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 wytnie się dużo roboty nie ma wiem wiem że miałem w starych światełka ale jak przerabiałem samochód na polifta to młody tak kopnoł piłkę że mi rozwalił , na allegro chodzą ciemne kolory tych słupków a nie mogę kupić kompletu mają tylko lewą strone obdzwoniłem wszystkich i wszystko to lewe strony a te z linku są zamszowe i gostek upiera się że pasują do 95r. A dowiedziałem się że te poliftowe są obklejone zamszem takie coś jak na przednich słupkach i może to to jest różnicą w etce ciekaw jestem jak naprawde jest zaryzykowałem. Mam nadzieje że podejdą
f16mysliwiec Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 podejdą a czemu miały by nie podejść
grippen Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 podejdą a czemu miały by nie podejść bo jak patrze na inną aukcję to jest takie jakby minimalne inne zakończenie zerknij sobie[br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 18:34_________________________________________________no i osłony przyszły nie dość że w innym kolorze bo gostek mówił że są jasne to baran przysłał ciemno szare cena wyższa o 20 zł a najgorsze jest to że kształt jest ten sam ale o dziwo nie pasują dla tego że mocowania przed liftem są mniejsze chodzi o te uchwyty w których są te metalowe spnki w przedliftowych mają około 5 mm a w poliftowych te plastki są wyższe i mają koło 4 cm więc nic z tego
Cuber Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 podejdą a czemu miały by nie podejść :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi