alf Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Muszę wymienić tylne tarcze na nowe. Mój mechanik zaproponował mi tarcze, jak je nazwał - "juridy" za 150 zł szt. Może to banalne, ale niewiem co to za nazwa. Pozatym trochę drogie. Proszę o jakąś podpowiwdź.
wesz82 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Dziwna rzeczywiście ta nazwa,pierwszy raz słyszę o takim nazewnictwie Poszukaj na klubie pewnie znajdziesz coś bardziej znanego
Gość Michał Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jurid- znana marka, miałem kiedyś klocki Jurid i były w porządku
pawelc Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jurid- znana marka, miałem kiedyś klocki Jurid i były w porządku Tak znana marka.. Nawet nie jest zła .. Na tył może być ... Ale sprawdz cene innych producentów w dziale rabaty i promocje, może będzie coś taniej ..
alf Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Dzięki, myślałem że to jakaś droga tandeta. Klocki kupiłem Bosch, więc powinno być ok.
woncki Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Jurid to niemiecka marka , ten poziom co Lucas . Swoją drogą warto i tarcze i klocki montować tego samego producenta
Dev Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 tarcze Jurid kiedyś jedyne OE Mercedesa co do klocków to trzeba uwazac bo sa 2 rodzaje mieszanek cos w stylu Ferodo premier i target nie pamietam oznaczeń klocków ale dobrze wiem ze jedne sa a drugie
alf Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Klocki kupiłem w Austrii za 50 euro (Bosch). Padły mi hamulce podczas urlopu ;( Jak zobaczyłem ceny, to nie pytałem już o skład mieszanki
Rekomendowane odpowiedzi