Gość radekk2000 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Witam.Moja Audi troszkę puszcza dyma(czarno-szary).Przy spokojnym ruszaniu lekko puści-nawet przy cofaniu do garażu.W czasie jazdy przy butowaniu wszystko wpożądku(sporadycznie malutki czarny dymek).Lekko zadymi przy spokojnym ruszaniu. .Filtry nowe,pompki ok.Pod kompem zero błedów,Dolot ok.Może zaślepić EGR?Tylko,że mam elektryczny.(nie mam wężyków tylko kostkę-wpinkę)Czy wystarczy ją wypiąć i po sprawie-czy jak?Dodam jeszcze,że jak ją wypiąłem zapaliła się kontrolka(check)-wpiąłem to zgasła.A jak ją znowu rozłączyłem to (check) już się nie świeci a dymienie mocno zmalało!???[br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 14:01_________________________________________________To jak z tym EGR???Pomóżcie.
studziany Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Panie patrz na daty! PRzecie kolo pisal ponad dwa lata temu o tym. Z resztą i tak Ci nieodpowie bo ma usunięte konto. Wpisz w szukajce "egr" i ci znajdzie srylion tematów o tym...
Rekomendowane odpowiedzi