Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Parówa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakbys mi nie pokazal co zepsulo parowe to w zyciu bym nie uwiezyl :blink:

Ty z reguły mało ufny Rych jesteś :decayed::tongue4:

te Ryśki tak mają :polew: :polew: :polew:

moskal miałeś fotę wrzucić :rolleyes:

Opublikowano

jakbys mi nie pokazal co zepsulo parowe to w zyciu bym nie uwiezyl :blink:

Ty z reguły mało ufny Rych jesteś :decayed::tongue4:

wiem :decayed:

Opublikowano

Do soboty? Samemu to robota na 2 dni na spokojnie... Kurfaa 1200 zl i tak dlugo powinni ci w tym jeszcze chociaz tirowe dac gratis :D Kutafonky :)

Teges :co do swiec to nie robice sE jaj :) Jedna na kilkaset tysiecy albo lepiej sie wysra zawsze :) Trafilo na moskala :thumbdown: Czy to NGK czy denso czy inny shit... Wiec nie marudzcie na swiece kupta sE diesla :hi:

Opublikowano

Do soboty? Samemu to robota na 2 dni na spokojnie... Kurfaa 1200 zl i tak dlugo powinni ci w tym jeszcze chociaz tirowe dac gratis :D Kutafonky :)

Teges :co do swiec to nie robice sE jaj :) Jedna na kilkaset tysiecy albo lepiej sie wysra zawsze :) Trafilo na moskala :thumbdown: Czy to NGK czy denso czy inny shit... Wiec nie marudzcie na swiece kupta sE diesla :hi:

Nosb, niestety cyrk z tymi świecami ostatnio jest dość popularny :gwizdanie:

pół roku temu w AFNie świeca wyleciała prawie spod maski, gwint został a świecy brak :)

albo NGK schodzi na psy, albo akurat Ci pechowcy trafili na trefne świece :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Kurfaa 1200 zl

Danielku , to nie jest "świetokrzyskie" tylko "mazowieckie" - stąd takie ceny :wink4:

weź pod uwage ze wymienia mi rozrząd , do wyjebania są poduchy , łożysko oporowe , tu sie mechanicy cenią bo i tak maja w c**j roboty :gwizdanie:

BTW , bylem wczoraj podrzucić rozrząd , pokazał mi silnik , drugi tłok zmasakrowany , ułamany zawór , i teraz rodzi sie pytanie czy świeca nabroiła czy zawór sie ułamal i rozjebal silnik

Opublikowano

Ja stawiam na zawór...a mógł się ułamać od temperatury...stożek, tip, fmic i brak wystrojenia do tego gaz...

Opublikowano
  • Autor

Ja stawiam na zawór...a mógł się ułamać od temperatury...stożek, tip, fmic i brak wystrojenia do tego gaz...

powaznie od tego ????

Opublikowano

widzisz Nosbie jeszcze nie bylo diagnozy a ja juz napisalem ze mogl kupic diesla :good::polew: :polew: :kox:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 10:32_________________________________________________

powaznie od tego ????

gaz to zuo :wallbash:

Opublikowano

gaz jest git, jeżeli jest prawidłowo wystrojony...

ale po tych wszystkich modyfikacjach mogło tak się zdarzyć jak napisałem...

Opublikowano
  • Autor

gaz jest git, jeżeli jest prawidłowo wystrojony...

ale po tych wszystkich modyfikacjach mogło tak się zdarzyć jak napisałem...

ale temperatura ??? od czego ???

Opublikowano

AFR ?

Opublikowano
  • Autor

AFR ?

i co z tym zrobić ????

Opublikowano

AFR ?

i co z tym zrobić ????

wystroić :wink4:

Opublikowano

AFR ?

i co z tym zrobić ????

to co miales zrobic po programie, dlatego jak bylem na ostrobramskiej regulowc to powiedzial ze AFR to podstawa przy takich zabawach i ori termostat

Opublikowano
  • Autor

to co miales zrobic po programie, dlatego jak bylem na ostrobramskiej regulowc to powiedzial ze AFR to podstawa przy takich zabawach i ori termostat

czyli trza jechac do gaziarza , i tak bede musiał wyregulować gaz to od ręki chyba załatwi , co ????

Opublikowano

czyli trza jechac do gaziarza , i tak bede musiał wyregulować gaz to od ręki chyba załatwi , co ????

tylko nie jezdzij na LPG jak wyjedzisz od mechanika, najpierw uderzaj na regulacje i dobrze powiedz co sie stalo. moze jakies graty z instalki bedziesz mial do wymiany. jezeli dobrze ci ustawi LPG to AFR bedzie w granicach normy. szkoda ze dobry wskaznik AFR kosztuje :confused4:

Opublikowano
  • Autor

szkoda ze dobry wskaznik AFR kosztuje :confused4:

a gdzie sie go podpina ????

Opublikowano

szkoda ze dobry wskaznik AFR kosztuje :confused4:

a gdzie sie go podpina ????

wydaje mi się że w rurę w której idą spaliny :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to sie dm=omyślam , ale w ktorym miejscu ?? czy obojętnie ????

Opublikowano

to sie dm=omyślam , ale w ktorym miejscu ?? czy obojętnie ????

tego Ci nie powiem, ale wydaje mi się że np. w Test pipe :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.