fortamaciek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam. Jestem nowym klubowiczem autko mam od paru tygodni, jak najbardziej korzystam z opcji szukaj i wiele mi pomaga np. naprawa modułu centralnego itd. Mam do was pytanie mam nie oryginale radio planuje wymienić na oryginalne wyjąłem obecne i znalazłem kostki iso a za cholerę nie mogę znaleźć kostek mini-iso do FIS-a (a fis mam pełen) z kodów wyczytałem, że autko wypuszczono z 6 głośnikami, ale bez radia jakieś dziwactwo, ale z kodów tak wynika. Do celu; -czy to możliwe aby nie było kostek mini-iso? -jeżeli tak to czy można w jakiś sposób podłączyć radio oryginalne do fisa aby był tam rds itd? Z góry dziekuję za podpowiedzi. P.S. co do radia planuje zakup concert podobno ładniej gra niż chronus[br]Dopisany: 15 Sierpień 2009, 23:01_________________________________________________Panowie pomoże ktoś??????????????????
f16mysliwiec Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Mzoeszbez problemu podlaczyc sobie radio do fisa , oczywiscie oryginalne radio musisz tylko kupic kostke mini iso i troszke przewodu no i z drugiej strony piny do kostki fisa, a jesli chodzi kture piny i do czego do na forum jest temat o zakaldaniu zagarow z fisem i tam sa rozpiski pinow i radia i zegarow, wiec milego rezania
fortamaciek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ok czyli mówisz, że szukać w opisach montażu fis, a o tym nie pomyślałem, a czy jest taka możliwość aby fabrycznie nie było takowych kostek jak jest pełen fis?
f16mysliwiec Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 oczywiscie !!! szukaj rozpiski pinow i rezaj ja to samo robilem tylko ja dokladalem zegary z fisem i tez kupilem kostke minisio, przewodzik piny i tyle, tam trzeba 2 czy trzy kabelki podlaczyc do fisa
Rekomendowane odpowiedzi