cuchu17 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Mam problem który polega na tym , iż przy uruchamianiu silnika zapalają się kontrolki od ABS .AIRBAG ,HAMULCÓW oraz przygasa całe oświetlenie na pulpicie i silnik na chwilę zapala a pózniej gaśnie .Ostatnio nawet podczas jazdy gdy udało mi się uruchomić samochód w/w kontrolki znowu się zaświeciły i po minucie zgasły i było wszystko w porządku.Proszę o pomoc .
Norbi TDI Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zacznij od sprawdzenia klem samego akumulatora, oraz stanu naładowania, mocowania kabli alternatora , samego alternatora Sprawdzałeś coś z tych elementów ?
cuchu17 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 dzięki za rade jutro podłącze prostownik i sprawdzę [br]Dopisany: 16 Sierpień 2009, 13:54_________________________________________________Ładowałem całą noc sprawdziłem tak jak mówisz kable od akumulatora i alternatora i nic . Odpalił z trudnościami ale zapaliła sie kontrolka układu hamulcowego i świecą sie airbag,abs oraz przygasło oświetlenie klimatronika ledwo widać co na wyświetlaczu.Proszę o radę.
combat Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 kolego minalo juz troche czasu rozwiazales ten problem?bo mam podobny z tym abs-em
Rekomendowane odpowiedzi