milka Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Oto i ona czerwona a4 avant s-line wiecej fotek na czasie no i modyfikacje , moze jakies podpowiedzi
zombi Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 piękne auto zenon by się przydał i spryski w derzaczek, jeśli już potrzebujesz modów to wydech na dwie strony rozłóż i zdjęcia wnętrza by się zdały
antonio Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 piękne auto zenon by się przydał i spryski w derzaczek, jeśli już potrzebujesz modów to wydech na dwie strony rozłóż i zdjęcia wnętrza by się zdały powtórzę sugestię ogólem czerwonka
KENOiX Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ładna niunia, więcej fotek i koniecznie wnętrze pokaż przydał by się także opis wyposażenia...
Muskel1 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nigdy mi sie nie podobaly czerwone auta ale to wyglada Jak juz koledzy pisali daj wiecej fotek i opis.
arki Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nigdy mi sie nie podobaly czerwone auta ale to wyglada Audi nawet muchomorkowo-sino-blade będzie ładne bo to audi. BTW bardzo ładne autko. Przyjemnego użytkowania
milka Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 No zrobilem i srodek razem z miom malym maksiem i jego kubelkiem . Srodek nie za bogaty ale moze cos sie zmieni . A wyposazenie dodatkowe tez mizerne : - 20 mm s-line - s-line pakiet outsaid [chyba nie pelny] - felgi 18 - zderzaki s-line - s-line pakiet inside [ tez skromny ] - kiera skura multi - lewarek skora - reczny skora - fotele kubelki - chromy No i mam pytanko jaki wirusik bedzie najlepszy do tego BRE ? - -
zombi Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 zdałoby się RNS-E, gałka i kiera s-line, w przyszłości fotele s-line ale i tak piękne auto
turdzi Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 kiera s-line w przyszłości fotele s-line a te niby jakie sa ?
jedrekx Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 koledze chyba chodziło o to, że z napisem "S-line"...
turdzi Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 No moze bo stolki sa dokldnie takie same
zombi Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 wiem, że są takie same, nie wyraziłem się dokładnie chodziło mi pół skóra/alcantara a skoro tak najeżdżacie, to chyba w pakiecie s-line są z napisem s-line, chyba, że się mylę to chylę czoła
Piechol Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ładna czerwonka ...chyba w pakiecie s-line są z napisem s-line, chyba, że się mylę to chylę czoła chyl, chyl jedynie rns-e i gałka i pięknie będzie
Rekomendowane odpowiedzi