kalemeon Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Witam, tak wygląda moje Audi, http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=10281 kupiłem ostatnio spojler Zendera, chciałem żeby wyglądało to jak na zdjęciu lecz nie produkują już wlotów powietrza nad spojlerem. http://www.zender-tuning.com/audi_a4_a48e_317_Poland.html Co moglibyście mi poradzić żebym zamontował nad spojlerem zamiast takich wlotów jak u Zendera Dzięki Łukasz
talib1990 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 kolego ja bym Ci proponował nic nie robic..taki jest wzór i tego się trzymaj.. albo może pomyśl o jakiś skromnych halogenach... pomysl troszke napewno znajdziesz jakis fajny pomysl.. :twisted:
kaj82 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ja na twoim miejscu sprzedał bym ten ,a poszukał coś co bedzie kompletne
Szewczenko7 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Jestem za pomyslem kaj82, lepiej sprzedac ten co masz , ewentualnie dolozyc i kupic cos porządnego i kompletnego
basen Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 sprzedaj!! lepiej nie poprawiac fabryki i nie kombinowac. na poczatek proponuje zebys pomalowal progi listwy itd..
Jaro Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 kalemeon, ja też chciałem kupić wloty i ten przepiękny spoiler na tylnią klapę bagażnika, ale nie mogę się zebrać. Cały czas mam inne wydatki a ZENDER trochę kosztuję
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 sprzedaj!! lepiej nie poprawiac fabryki i nie kombinowac. na poczatek proponuje zebys pomalowal progi listwy itd.. Zgadzam sie pomaluj sobie tak jak ja mam :-)
kalemeon Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Cześć, pomaluję na pewno, tylko czekam aż się skończy najdłuższy weekend w Europie, wszyscy wytrzeźwieją (łącznie ze mną) i wrócą do pracy Może zamontuję tylko spojler bez wlotów, mhmh! Dzo-Dzo, listewki przy halogenach też pomalowane masz, nie mogę się dopatrzeć. Ja mam szary kolor samochodu więć raczej zostwię czarne, chyba że kupię coś na te miejsce. Niestety Jaro dzwoniłem do Zendera i już nie produkują tych wlotów tylko spojler można kupić u nich, musisz szukać po ludziach, że tak powiem, hehe. Dzięki za posty, zamontowałem juz felgi jak pstryknę fotki od razu zamieszczam. Pozdro Łukasz
alvaro Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 kalemeon, listwy w kolor , zderzak swój sprzedaj a kup kompletny S-line albo S4 (tyle że to koszt 1500-2000 zł) i nie wymyślaj jakichś Zenderów i innych wynalazków... takie jest moje zdanie, oto moje auto ze zderzakiem S4:
Rekomendowane odpowiedzi