kesio Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam. Znalazłem niedawno fajną stronę z przydatnymi programami do diagnostyki nie tylko VW Group. Może komuś się przyda: http://www.autokmfactory.com/Companies/download.html
AudiB4 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Krzysiek te programy są z witaminkami czy bez?
kesio Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Trzeba sprawdzić. Ja ściągałem jeden i nie potrzebował żadnego tuningu.
wilk11 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 dobra stronka ale niektóre paczki wołają o chasło np.manual do can commandera
M.Audi Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 panowi a ktory program bedzie najlepszy do diagnozy(chodzi mi o zrobienie adaptacj przepustnicy, kasowanie inspekcji itp.) mojej audiczki? bo mam kabel ale soft marny
wilk11 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 najtaniej wyjdzie vag-com 311-2 (pełna wersja)
spanky Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 panowi a ktory program bedzie najlepszy do diagnozy(chodzi mi o zrobienie adaptacj przepustnicy, kasowanie inspekcji itp.) mojej audiczki? bo mam kabel ale soft marny zalezy jaki masz fejs
Rekomendowane odpowiedzi