Gość Raphal Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Witam Jak powyżej. Gdy kręce kólkiem przy bardzo wolnej jeździe - 5-10km/h slyszę taki przeciągly dźwięki, gluchy, jakby coś o coś ocieralo... Nie wiem, czy na podstawie tak lakonicznego opisu ktoś z was pokusi się o diagnozę, ale a nuż ktoś mial to samo... Nie wiem czy zasuwać do serwisu, czy olać i jeździć. Dźwięk znik po przekroczeniu 15 km/h.
Gość spedyt Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 A na postoju jak kręcisz też występuje ten dzwięk?
bratpit Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 popraw temat a dokładnie kod silnika
Gość Raphal Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 bratpit - zrobione spedyt - występuje, wlaśnie glownie na postoju.
Gość spedyt Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Nie wiem czy masz takie objawy od pczątku czy dopiero sie nasiliły, sprawdź olej od wspomagania, pompa pracuje dość gołśno na postoju to może nie ma co pompować
badboy99 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam kolego mialem podobny problem i posmarowalem olejem krzyzak ten co jest na wysokosci pedałow i ta gume ktora jest na scianie oddzielajacej komore silnika od kabiny. Mi pomoglo. pozdro
GRYFI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 podstawa to sprawdzić płyn wspomagania
Rekomendowane odpowiedzi