Dibo Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 W takim razie Cris nie masz innego wyjścia tylko ostro wziąść się za rezanko
Cristoforo Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 w tym roku i tak sporo juz poszło kasy na mody a dopiero początek zbieram teraz na przyszły rok i kompletuje graty w tym roku z musu przejścia na 312mm kupuje felgi 16 cali i nowe zimówki muszę sie pochwalic bo kumpel z osiedla tak odbajerował swojego golfa II że szok jedno najbardziej wyrezanych mk2 w okolicy a nawet chyba w Polsce tylko jeszcze musi nad silnikiem popracować glebe ma taką, że nadkola i błotniki dosłownie wygryzał aby sie felga zmiesciła, tam nie idzie nic wcisnąć między błotnikiem a oponą no i najwiękzy bajer to ori RECARO czarna skóra z audi s3 z pełną elektryką i grzanymi pupami, przód fotele i tylna kanapa recaro w golfie 2 dwa fotele wyrwał z rozbitego audi s3 za 240zł i tylna kanapa za 250zł jak to usłyszałem to na kacu poszedłem do pracy no i mam teraz motywacje do dalszych modów głównie mi chodzi aby auto było inne od seryjnych ale spełniało swoje zadanie i nadal było rodzinne kombi tylko kurna po co rodzinne kombi jak ja mam tylko dziewuchę szukam grila od rs4 i tylnego spojlera od rs4 ale w aso za spojler krzyczą sobie 1500zł ;( myślałem o laminacie z allegro za 150zł i wykleić go węgielkiem dobry pomysł ???
Cristoforo Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 wiem wiem ale efekt może byc ciekawy zwłaszcza, że nikt w to nie będzie pukał palcamy aby wydobyć pusty beznadziejny efekt odgłosu laminowanego bębenka [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 21:29_________________________________________________dzisiaj upalaliśmy STI 340KM mieliśmy za zadanie sprawdzić czy wszystko jest okej po paru zmianach na serwisie blow off fajnie działa na mieście jak wabik bardzo szybko auto traci przyczepność na zakrętach no ale później to musiałem wracać foresterem 2,0Turbo o 140KM mniej i dostałem w d*pę ale jak na taką budę to na zakrętach ładnie leciał z pasa na pas, tzn. w poprzek
Iverson Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 moim zdaniem daszek od rs4 nie pasuje , do serii za mało szerokie jest a4 i wyglądałby jak ogon
Cristoforo Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 do relingów od nowszej a6 by to wyglądało zajefajnie ten laminat można minimalnie skrócić ale to juz inna bajka nie na teraz jak ori to ori teraz będę zapodawał progi od Omegi bo seryjne mnie (tzn. brak ich ) mnie dobijają głównie zależy mi aby w środku auto było nie do poznania lubię sportowo-komfortowy charakter w środku więc będę musiał tu taj popracować
A-rek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 najbardziej wyrezanych mk2 w okolicy a nawet chyba w Polsce obstawiam ze raczej w okolicy
Cristoforo Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 najbardziej wyrezanych mk2 w okolicy a nawet chyba w Polsce obstawiam ze raczej w okolicy być może ale i tak kozacko wygląda
Cristoforo Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 ok jak zrobi silniczek bo teraz to nie wyjezdza z garażu
Dibo Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zdjęcia to i jabym z chęcią zobaczył. Zrób sesyjkę z Twoim KILEREM
Cristoforo Opublikowano 12 Października 2009 Autor Opublikowano 12 Października 2009 dobry pomysł [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 11:55_________________________________________________panowie mam zakładać progi od s4 czy sprzedawać????
Cristoforo Opublikowano 12 Października 2009 Autor Opublikowano 12 Października 2009 sprzedawaj kupujesz ??? zrobie dla Ciebie ciekawy rabat
Iverson Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 nie, mi to do szczęścia jest nie potrzebne , jakoś body s4 w dizlu mnie nie podnieca
Cristoforo Opublikowano 12 Października 2009 Autor Opublikowano 12 Października 2009 panowie macie jakieś namiary na pewne PD np. z AWX maja być zdecydowanie mocniejsze niż od AJM ?? ponoć można załozyć hybryde do PD [br]Dopisany: 12 Październik 2009, 19:19_________________________________________________ nie, mi to do szczęścia jest nie potrzebne , jakoś body s4 w dizlu mnie nie podnieca no właśnie gdyby to był 1.8T nakładki są ciekawe i nie widać tyh seryjnych obskurnych progów
Dibo Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Skoro masz zderzak to dorezaj do tego jeszcze progi, no i zderzak tylni od eSy
Cristoforo Opublikowano 12 Października 2009 Autor Opublikowano 12 Października 2009 Skoro masz zderzak to dorezaj do tego jeszcze progi, no i zderzak tylni od eSy tylny nie wchodzi w gre bo juz malowałęm swój z dokładką i szkoda kasy na esowy
SoMeS Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 rób tak jak ja mam tył choć ja będę to zmieniał bo chcę eskowy z podwójnym wylotem :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Ale progi do front bumpera możesz założyć
Rekomendowane odpowiedzi