Mastah Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam ! Oto moja dopiero co kupiona A3. Aktualnie wymienilem filtr paliwa , olej i filtr oleju , planuje wymienic rozrzad , ale nie wiem jakie czesci kupic do wymiany rozrzadu. Musze tez zalozyc alarm i jakies zabezpieczenia, tylko niemam zielonego pojecia jakie. Silnik chodzi jak marzenie, wnetrze prawie jak z salonu. Lakier calkiem zadbany, acz ma niewielkie wady, jest po umyciu i nawoskowaniu woskiem koloryzujacym. W przyszlosci planuje: Wygluszenie auta mata bitumiczna (drzwi i bagaznik) Ringi chromowane na zegary Domontowanie podlokietnika oryginalnego Kierownica z 8P pikowana z multifunkcja (podlaczenie pod radio) Czujniki parkowania z ukrytym wyswietlaczem (wystarczy sam dzwiek) Zegary cisnienia turbo , temp oleju i hmm... Xenon 4300k, 5000k lub 6000k (jesli to prawda ze nie oslepiaja na soczewce) Wizyta w profesionalnym zakladzie odnowy lakieru we Wro Chip tuning - Dyno Soft Felgi np. Tomason N1 16'-17' + pomalowanie zaciskow na czerwono ( +5 do lansu ) delikatne obnizenie o 16mm Zmiana glosnikow i suba na takie ktore pociagnie fabryczne radio (podoba mi sie wyglad) ale ktore beda mialy bardziej czysty dzwiek, zwlaszcza kiedy usytawiam wieksza glosnosc PS. To moje drugie auto, przesiadlem sie z Skody Favorit ktora jezdzil nawet moj dziadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Świetna przesiadka Pogratulować we wnętrzu polecam zmienić dywaniki na materiałowe, bo guma to tylko na zimę się nadaje Poza tym masz super plany I felga najlepiej 17'', bo 16 może być ciut mała Gratki ładniutka sztuka, ale szkoda że nie 5cio drzwiowe nadwozie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Kupuj 18, zaciskow nie maluj na czerwono bo to wiocha. 3 drzwiowa buda jest najlepsza w tym modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastah Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Kupuj 18, zaciskow nie maluj na czerwono bo to wiocha. 3 drzwiowa buda jest najlepsza w tym modelu Mniejsza wiocha niz zardzewiale zaciski A jak sa czyste to wyglada wporzadku Wole 17' Tomason N1, przy 18' wzor felgi juz troche ucieka , poza tym wole miec mniejszego stracha przed kraweznikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 To wymaluj na srebrno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 pokaz ja za tydzien na spocie i wez jak najwiecej osob ze soba ktore maja audi chetnie oblukamy i powytykamy "conieco" w waszych autach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 nie maluj zaciskow na czerwono!! i jezeli chodzi o xenon to tylko 4300k. jak ori:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastah Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 pomaluje jesli bedzie mi pasowac do felgi... zastanawiam sie nad Tomason N1 17' , polecacie jakies inne ktore beda swietnie wygladac w moim samochodzie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 wszystkie inne bez czerownych zaciskow;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 może jeszcze obramówkę grila na czarno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizin5 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 powiem tak przed moja a4 miałem 2 trojeczki i byłem bardzo zadowolony, mimo ze były to modele przed liftingowe.. a po a4 planuje powrot do a3 pf 2001-2002 rok bo na nowsza nie bedzie kasy tez w dieselku z takim motorem jak twoj co do felg, to na polskie drogi polecam oryginał 16stke z a3 :> zawieszenie nie dostaje tak po d*pie...[br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 22:56_________________________________________________zamiast pf fl miało byc, sie znaczy po lifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1991Kamil Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Fajne A3, jeszcze do tego jakieś ładne felgi "17, najlepiej Audi. Zacisków nie musisz malować, chyba, że ocenisz, że pasują. Za to podłokietnik między fotelami to przydatna rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ładnie jej w czerni :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi