arre Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 widze ekipa prawie w komplecie szyby tylko ( pewnie skrzynie maca) i cwiary brak Karol ja nie wiem co Ty masz z tym anielskim orszakiem organista Cie czasem za mlodu nie ganial?
kaju Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 widze ekipa prawie w komplecie szyby tylko ( pewnie skrzynie maca) i cwiary brak Karol ja nie wiem co Ty masz z tym anielskim orszakiem organista Cie czasem za mlodu nie ganial? Tak mi jakoś naszło ostatnio po pogrzebie teścia na tą nute
Gość cwiara Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 widze ekipa prawie w komplecie szyby tylko ( pewnie skrzynie maca) i cwiary brak Karol ja nie wiem co Ty masz z tym anielskim orszakiem organista Cie czasem za mlodu nie ganial? Co nie ma co nie ma :decayed: ---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- cwiara co myslisz do uratowania? To się stało po zmianie tych diód podświetlenia?
luki195 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 a no robilem ale juz nie bede bo juz jej nikt nie posklada;) ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- widze ekipa prawie w komplecie szyby tylko ( pewnie skrzynie maca) i cwiary brak Karol ja nie wiem co Ty masz z tym anielskim orszakiem organista Cie czasem za mlodu nie ganial? Co nie ma co nie ma :decayed: ---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- cwiara co myslisz do uratowania? To się stało po zmianie tych diód podświetlenia? stalo sie po probie wyjebania diody i wstawienia zarowki od poduszki ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- po zmianie diod chodzil normalnie
kaju Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A historie z butlą z gazem poznałeś? Ja płakałem przy akcji nie miałek okazji...??? albo przegapiłem... Ten to chyba jeszcze ze śmiechu płacze, albo nie wie co powiedzieć na temat w jakich ja warunkach pracuję
luki195 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 to powiedzcie czy jest sens naprawiac czy lepiej kupic nowy z b.dobrym fisem i zmienic podswietlenie na biale? ---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ---------- A historie z butlą z gazem poznałeś? Ja płakałem przy akcji nie miałek okazji...??? albo przegapiłem... Ten to chyba jeszcze ze śmiechu płacze, albo nie wie co powiedzieć na temat w jakich ja warunkach pracuję to jest h*j a jak polaczki podlaczyli w basenie podswietlenie na 230V;D
Gość cwiara Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 a no robilem ale juz nie bede bo juz jej nikt nie posklada;)---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- widze ekipa prawie w komplecie szyby tylko ( pewnie skrzynie maca) i cwiary brak Karol ja nie wiem co Ty masz z tym anielskim orszakiem organista Cie czasem za mlodu nie ganial? Co nie ma co nie ma :decayed: ---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- cwiara co myslisz do uratowania? To się stało po zmianie tych diód podświetlenia? stalo sie po probie wyjebania diody i wstawienia zarowki od poduszki ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- po zmianie diod chodzil normalnie Kurde nie wiem co tam sie zjaralo? A nie widać gdzieś scieżek popalonych?
luki195 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 majstry a ma ktos taki licznik na sprzedaz i zmienilby mi podwietlenie od razu?;D ja juz lutownicy nie dotkne;p ---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- a no robilem ale juz nie bede bo juz jej nikt nie posklada;)---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- widze ekipa prawie w komplecie szyby tylko ( pewnie skrzynie maca) i cwiary brak Karol ja nie wiem co Ty masz z tym anielskim orszakiem organista Cie czasem za mlodu nie ganial? Co nie ma co nie ma :decayed: ---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- cwiara co myslisz do uratowania? To się stało po zmianie tych diód podświetlenia? stalo sie po probie wyjebania diody i wstawienia zarowki od poduszki ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- po zmianie diod chodzil normalnie Kurde nie wiem co tam sie zjaralo? A nie widać gdzieś scieżek popalonych? po sciezkach nie widac ale miejscami zaczela sie jakby rdza robic na grubszych pinach czy cos w tym rodzaju
kaju Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 majstry a ma ktos taki licznik na sprzedaz i zmienilby mi podwietlenie od razu?;D ja juz lutownicy nie dotkne;p---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- a no robilem ale juz nie bede bo juz jej nikt nie posklada;)---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- widze ekipa prawie w komplecie szyby tylko ( pewnie skrzynie maca) i cwiary brak Karol ja nie wiem co Ty masz z tym anielskim orszakiem organista Cie czasem za mlodu nie ganial? Co nie ma co nie ma :decayed: ---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- cwiara co myslisz do uratowania? To się stało po zmianie tych diód podświetlenia? stalo sie po probie wyjebania diody i wstawienia zarowki od poduszki ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- po zmianie diod chodzil normalnie Kurde nie wiem co tam sie zjaralo? A nie widać gdzieś scieżek popalonych? po sciezkach nie widac ale miejscami zaczela sie jakby rdza robic na grubszych pinach czy cos w tym rodzaju To już lepiej poliftowy kupić.
arre Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Cwiara nie wiesz kto ma jakis schemat modulu abs? lut mistrza mam dobrego ale jeszcze cos nie polutowal jak byc powinno Karol nie ladnie tak nie milo tescia wspominac... poszukaj cos w necie napewno lepsiejsza nute znajdziesz:naughty:
Gość cwiara Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 majstry a ma ktos taki licznik na sprzedaz i zmienilby mi podwietlenie od razu?;D ja juz lutownicy nie dotkne;p---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- a no robilem ale juz nie bede bo juz jej nikt nie posklada;)---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- widze ekipa prawie w komplecie szyby tylko ( pewnie skrzynie maca) i cwiary brak Karol ja nie wiem co Ty masz z tym anielskim orszakiem organista Cie czasem za mlodu nie ganial? Co nie ma co nie ma :decayed: ---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- cwiara co myslisz do uratowania? To się stało po zmianie tych diód podświetlenia? stalo sie po probie wyjebania diody i wstawienia zarowki od poduszki ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- po zmianie diod chodzil normalnie Kurde nie wiem co tam sie zjaralo? A nie widać gdzieś scieżek popalonych? po sciezkach nie widac ale miejscami zaczela sie jakby rdza robic na grubszych pinach czy cos w tym rodzaju Ciezko na odleglość stwierdzic co padło. trza by go na stół i badac
luki195 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 pojdzie na czesci. kupie nowy z 2 liftu
kaju Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Cwiara nie wiesz kto ma jakis schemat modulu abs? lut mistrza mam dobrego ale jeszcze cos nie polutowal jak byc powinno Karol nie ladnie tak nie milo tescia wspominac... poszukaj cos w necie napewno lepsiejsza nute znajdziesz:naughty: Teścia wspominam miło i pozytywnie, po prostu ta nuta mnie się tak jakoś wkręciła na takie właśnie chwile jak się coś sp***doli
arre Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 mi jak cos sie sp***doli to albo qurwami i jobami rzucam albo po piwo w ciszy ide
luki195 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 ja tez po piwo poszedlem po tym jak ta dziwke lutownice pozbieralem;D ---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ---------- stary u mnie przy montażu fisa kazdy mogl sie dowiedziec czegos na swoj temat:banan::banan:
Gość cwiara Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Cwiara nie wiesz kto ma jakis schemat modulu abs? lut mistrza mam dobrego ale jeszcze cos nie polutowal jak byc powinno Karol nie ladnie tak nie milo tescia wspominac... poszukaj cos w necie napewno lepsiejsza nute znajdziesz:naughty: Kurde ze schematami modułów i sterowników moze być ciężko bo producent nie udostępnia ich nawet serwisom.
arre Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 heh tak qr** myslalem a magika jakiegos od bas-ow nie znasz? fota mi w sumie poprawnego sterwnika potrzebna i tyle gulfem 7 dzisiaj latalem... wrazenia? hmm wole moje stare Q chociaz zapowiada sie u mnie zakup a3 8p0
luki195 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 ma ktos na sprzedaz taki licznik?
Rekomendowane odpowiedzi