Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kaju poszukal bys cos na angolskich forach - opis hexa :decayed:

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kaju poszukal bys cos na angolskich forach - opis hexa :decayed:

W święta się porozglądam :wink:

Opublikowano
no ja też się troszkę bawię bo chcę przeskalować z mil na km wydaje mi się że coś znalazłem ale musze dziś wgrać wsad i zobaczę co będzie

Kodowanie zmieniasz jeśli chcesz zmienić wyświetlanie, no chyba, że angielski wsad chcesz przerobić na europejski, no to wtedy jest inna historia :wink:

no właśnie dokładnie to robię i nawet połowicznie się już udało przeskalowałem licznik tylko suma kontrolna się nie zgadza i wywala napis def

Opublikowano

A rozpiskę sumy robiłeś sobie po kolei? Rzuć coś na PW z wierszami.

Opublikowano

nic nie robiłem na żywca z diesla skopiowałem

Opublikowano

przekoduj cos na moment, powinno zniknąć def

pzdr.

assist

Opublikowano

próbowałem zmienić kodowanie na inne i d*pa dalej było to samo nawet twardy reset nie pomagał

Opublikowano

kombinować można, ale podstawa -dump zapisać na dysku,

w razie draki pamięć wyrwać HA lub zwykłą lutownicą, w programator i do przodu..

pzdr.

assist

Opublikowano

no dokładnie bo bez tego to cieniutko by było

Opublikowano

wlasnie programator do mnie leci by jednego deta wskrzesic :decayed:

Opublikowano
no ja też się troszkę bawię bo chcę przeskalować z mil na km wydaje mi się że coś znalazłem ale musze dziś wgrać wsad i zobaczę co będzie

Kodowanie zmieniasz jeśli chcesz zmienić wyświetlanie, no chyba, że angielski wsad chcesz przerobić na europejski, no to wtedy jest inna historia :wink:

Coś to kodowanie nie działa :kwasny:

Opublikowano

chłopaki jak dojdziecie do tego co trzeba zmienić w eepromie minilifta by wskazówki sie podświetlały byłbym wdzięczny :decayed:

Opublikowano

Ja Ci zmieniłem wyświetlanie na wyświetlaczu żebyś miał w kilometrach i spalanie w litrach. Prędkościomierz powinien Ci pokazywać dobrze, ale musisz patrzeć na czerwone cyferki, bo białe to mile :decayed:

Opublikowano

Ja Ci zmieniłem wyświetlanie na wyświetlaczu żebyś miał w kilometrach i spalanie w litrach. Prędkościomierz powinien Ci pokazywać dobrze, ale musisz patrzeć na czerwone cyferki, bo białe to mile :decayed:

Chodzi o przebieg. Odpiąłem akumulator i jakoś nadal pokazuje te 227k :facepalm:

Opublikowano
:kwasny:
Opublikowano
:kwasny:

:baseball::decayed:

Opublikowano

Chodzi o przebieg. Odpiąłem akumulator i jakoś nadal pokazuje te 227k :facepalm:

227k to przecież i tak mało?? :decayed: a co Ty chciałeś 110k i pewnie kobieta jeździła w niedzielę do kościoła i jeszcze nie paliła ? :grin::grin:

Opublikowano

Chlopaki ja mam 98 licznik 12.12.00 z a6 z ta jak to wkoncu z tymi kosciami jest ? duzo trza rezac w kablach bo widze ze kaju to chyba ma dosc

A swoja droga gdzie jestes kaju w uk nadal?

Opublikowano

Na swoim miał 203. A na jak długo go odpiąłeś? Ja kilka minut miałem odpięty i potem pojawiło mi się magiczne 758kkm na liczniku :decayed: potem obliczę realny po historii i z dumą będę z nim jeździł :decayed:

Opublikowano

kaju, ty masz ori 200kkm, ale po pierwszym obrocie licznika już :kox: