Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@arre

programator? pare diod dwa tranzystory kilka kondziołów i jedziesz:)

bo chyba mi nie powiesz, ze klipsem chcesz czytac 93c86..

pzdr.

assist

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
20 wsadow hybrydowych z mojego wsadu i Karola i d*pa :facepalm:

wskazowek po stacyjce podswietlonych nie mam dalej

a jakie sra... mialem jak wgrywalem Karola wsad do siebie :decayed: normalnie pikawa w gardle

jedno jest pewne nie dziala i ni hu... nie pasuje poliftowy wsad do minilifta :polew:

auto zyje odpala licznik tez :grin:

z zaobserwowanych ciekawostek wiem ktory wiersz odpowiada za wyswietlanie przy przekreceniu stacyjki ile kilometrow do serwisu :banan:

Mogles Karol powiedziec ze masz takie fajne info :kox:

A o którym wsadzie mówisz, chyba o A4? Bo w blacie z A6 dopiero po wciśnięciu guziczka mam info za ile mam serwis, drze ryja bodajże od 1,5kkm dopiero a tak cisza.

Opublikowano

mam do maxteRR rozpiske i tam jest PIN 29 ale nic sie nie wyświetla

Opublikowano
@arre

pzdr.

assist

To możesz nam porobić programatorki, ja nie pogardzę :naughty:

Opublikowano
mam do maxteRR rozpiske i tam jest PIN 29 ale nic sie nie wyświetla

Jak patrzę na swoją, to też widzę na 29 ambient temperature.

Opublikowano
jak już kombinujecie z wsadami to napiszcie coś, żeby przy przekręceniu stacyjki robił się "check" wskazówek, czyli że od 0 do pełnej skali i z powrotem się wskazówki "przeruszały" :decayed:

trza by bylo dorwac najpier taki wsad w ktorym sie tak dzieje :kwasny:

@arre

pzdr.

assist

Nie klipsem

takie lo cos jest :decayed: szkoda mi czasu na lutowanie trawienie plytek itp

PROGRAMATOR ISP SI PROG 2.2 + ADAPTER EEPROM (2852891414) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wiecej sie trzeba nalutowac smd w liczniku nie majac air-a

A o którym wsadzie mówisz, chyba o A4? Bo w blacie z A6 dopiero po wciśnięciu guziczka mam info za ile mam serwis, drze ryja bodajże od 1,5kkm dopiero a tak cisza.

Mowie o Twoim wsadzie czyli wsad masz ori a6

robilem hybrydy wsadow i znalazlem wiersz ze na moim liczniku wywala info po przekreceniu stacyjki ile do serwisu :decayed:

Opublikowano

No to konkret. Ja dopiero jak wcisnę guzik to info się pojawia, ale jak pamiętam, to poniżej 1,5kkm zaczyna to po przekręceniu zapłonu pokazywać za każdym razem i po chwili gaśnie :wink:

Opublikowano

od razu hot air-a..

opalarka rezacze w dłon i jazda :grin:

siprog rzeczywiscie po taniosci.. brac, rezac, na gwiazdke poproszę snake'a na fisie, sterowanego przyciskami od lusterek :polew:

pzdr.

assist

Opublikowano
No to konkret. Ja dopiero jak wcisnę guzik to info się pojawia, ale jak pamiętam, to poniżej 1,5kkm zaczyna to po przekręceniu zapłonu pokazywać za każdym razem i po chwili gaśnie :wink:

mi pokazalo "service 3,400km" i przeszlo normalnie dalej :decayed:

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ----------

ja duzo od mego auta juz naprawde nie chce :polew: tem oleju na gwiazdke, podswietlane wskazowki po zaplonie, i mogly by sie lusterka skladac po zamknieciu auta :kox: i bede happy :naughty:

Opublikowano

No u mnie też pokazuje tą wartość, pin rozumiem sobie wyciągnąłeś z wsadu? :wink:

Opublikowano
Skąd wy koorwa wzięliście kostkę 10 pinową?! Dlaczego ja nie mam w rozpisce żadnej takiej kostki u siebie? :shock3:

panie a kojarzysz taka kostkę 10 pin od wyświetlacza temp zewnt w przedliftach starszych od węgla ?? :grin: jedyna kostka 10 pinowa odpowiadająca za temp, no i biegi w automacie tam szły w przedlifcie :grin: pytają o 10 pinową to nie wnikam skąd sie tam wzięła :grin:

Opublikowano

nieiwdziałes takiej:) jak chcesz to Ci zrobie zdjecie. też sie zdziwilem jak ją zobaczyłem

ja mam 1999 po lift i jest taka kostka

Opublikowano
Skąd wy koorwa wzięliście kostkę 10 pinową?! Dlaczego ja nie mam w rozpisce żadnej takiej kostki u siebie? :shock3:

panie a kojarzysz taka kostkę 10 pin od wyświetlacza temp zewnt w przedliftach starszych od węgla ?? :grin:jedyna kostka 10 pinowa odpowiadająca za temp, no i biegi w automacie tam szły w przedlifcie :grin: pytają o 10 pinową to nie wnikam skąd sie tam wzięła :grin:

Coraz bardziej mnie załamujesz... :facepalm:

:decayed: ide spać :hi:

stary.. skrętka nie pomogła...

nic dziwnego jeżeli uważasz kostke 10 PIN za starszą od węgla

Opublikowano
No u mnie też pokazuje tą wartość, pin rozumiem sobie wyciągnąłeś z wsadu? :wink:

co do pina to jestem w trakcie testow gdzie te ustrojstwo w hexie siedzi

ale chyba jest w dwoch miejscach :facepalm:

jak na 3 godziny zabawy - zrobienie hybryd, wgrywanie to duzo nie osiagnelem :facepalm:

tez ide w kime 3m cie siem

Opublikowano

panie a kojarzysz taka kostkę 10 pin od wyświetlacza temp zewnt w przedliftach starszych od węgla ?? :grin:jedyna kostka 10 pinowa odpowiadająca za temp, no i biegi w automacie tam szły w przedlifcie :grin: pytają o 10 pinową to nie wnikam skąd sie tam wzięła :grin:

Coraz bardziej mnie załamujesz... :facepalm:

:decayed: ide spać :hi:

stary.. skrętka nie pomogła...

nic dziwnego jeżeli uważasz kostke 10 PIN za starszą od węgla

mówimy o tej samej małej czarnej 10 pinowej kostce ?? takie kostki występowały w przedliftach, nie wiem skąd ona u Ciebie, chyba że o jakiejś innej kostce mowa.. :decayed:

---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ----------

DSC_0410.jpg

o takiej kostce mowa ?? oczywiście ona ma jeszcze obudowe, której na zdjęciu już zabrakło... :grin:

Opublikowano

Panowie da się obejść błąd oleju na fisie? Oprócz zmiany miski?

Opublikowano

a jaki masz blad? olej min? sensor? czy konewka czerwona?

do masy chyba dziada trzeba chociaz chyba nie bo Ty masz licznik polift teraz a tam impulsy leca :kwasny:

Opublikowano

No górze sensor wywala a na środku lampkę aladyna. Do tego znów klocki świecą a są zmasowane :facepalm:

Opublikowano

To bez michy sie nie obejdzie raczej :jerk:

chce sie miec pieknie trzeba cierpiec i rezac niestety :kox:

Opublikowano
To bez michy sie nie obejdzie raczej :jerk:

chce sie miec pieknie trzeba cierpiec i rezac niestety :kox:

Kurfa tak myślałem :facepalm::decayed: A co z tymi klockami? :eusathink: