Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kaju wgrywalem softy rozne i nic... nie ma bata by na zaadnych wsadach nie chulalo :facepalm:

Krzysiekcalibra masz jeszcze ta szafe z a6? :decayed:

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zostaw ja... zgadamy sie jakos to ja do siebie podepne... i sie zobaczy... fisa ma w jakim stanie? z Pb jest? czy nie wiesz?

Opublikowano

ogólnie właśnie miałem go sprzedać ale spoko zostawie go jest z 1.8T tylko to angol i ma angielskie tarcze ale to chyba nie powinno ci sprawiać problemu a stan fisa ci podeśle na maila tylko nie pamiętam jaki jest

Opublikowano

zanim go opchniesz daj mi znac... bo bym go przetestowal bo i ja mam a6 1.8T wiec softa mego i jazda ... ciekawe co bedzie

jak fis dziadowski to lipa... jak ladny to bym zabral w dobrych pln-ah :naughty:

zgadamy sie jakos na dniach... :hi:

Opublikowano

fis jak prawie w każdym liczniku idealny nie jest jest troche powypalany ale ja go u siebie miałem i jakies wielkiej tragedii nie było zależy czego oczekujesz

Opublikowano

Ja mam igle :decayed: tyle ze nie dziala temp oleju i co 100-120km wywala ze olej minimum mimo ze oliwa w 3/4 np

przekrece to sie zgadamy na jakies testy... ide w kime :hi:

Opublikowano

Spróbuj poszukać wsadu jak u mnie: 4B0 920 933 G. Jest to wsad od 1,9 bodajże, ja go musiałem przekodować w głównym kodowaniu tylko na V6, żeby obrotomierz mi nie durniał. I na kodowaniu na R4 i na V6 pokazywał olej prawidłowo :wink: wrzuć go do siebie, jak CI będzie pokazywało dobrze, no to wtedy w hexie wrzuć mu dane od benzyny i cześć jak czapka czereśni :hi:

Opublikowano

ale my z kolegą arre zamienialiśmy już kilka wsadów i jeżeli było by to od wsadów to na jakimś powinno działać a tu lipa na żadnym nie działa ale spróbuje tak jak mówisz możer jakiś cud będzie a tego numeru wsada co podałeś to mi licznik nie chce przyjąć wystakuje błąd

Opublikowano

Kaju bedziesz mial chwile to pusc mi wsada swego na maila [email protected] to zobacze jak sie przyjmie u mnie...:hi:

Opublikowano

Nie mam go nigdzie, a nie wyciągnę go teraz, bo nie mam przyrządów u siebie, a z magikiem się tak pożarłem przez to moje auto, że patrzeć na niego nie mogę. Sam właśnie jestem w trakcie puszczania komunikacji RNS-E do FISa i przy okazji będę rzeźbił czujnik poziomu płynu sprysków :hi:

Opublikowano

Wie ktoś może czy w a4 z 97/98r można włączyć komunikaty ''tekstowe'' w pełnym fisie ?

Wyświetla mi tylko komunikaty graficzne(standard)...

Opublikowano

ma ktos poliftowy diesla a4 b5 ?na opchniecie

Opublikowano
Wie ktoś może czy w a4 z 97/98r można włączyć komunikaty ''tekstowe'' w pełnym fisie ?

Wyświetla mi tylko komunikaty graficzne(standard)...

Nie spotkałem się z tym jeszcze. Jedynie w passacie ktoś odpalił powitanie WELCOME, ale jeśli chodzi o brak płynów, czy zużyte klocki, no to tylko graficzne są, nie ma tekstowych. misiek547 - Ty masz auto poliftowe? Po roczniku tak mniemam

Opublikowano

The a4 bylo ogloszenie w sprzedam kolega bodajze Jawor36 ma poliftowa szafe angola i chyba pb ale to kwestia tarczkow....

Opublikowano

Tak polift ale jescze nie pelny taka przejściówka

Opublikowano

Ktos pomoże mi z tymi kabelkami jak to wszystko ogarnac

Opublikowano

Kolego kabelkologie to szukaj dobrej rozpiski i do ogarniecia :decayed: