Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak mi padnie to się do ciebie zgłosze. Bo hota jeszcze się nie dorobilem. Jesteś w stanie zrobić to od ręki że tak powiem. Bym byśmy się ustawili. I bym przyjechał i już. Czy tak nie bardzo?

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No niestety, bez sprzetu i odrobiny wprawy nie zrobi sie tego. Akurat u Szyby wymienialem fisa i narazie mu swieci poki co kilka miesiecy.

---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ----------

To jak mi padnie to się do ciebie zgłosze. Bo hota jeszcze się nie dorobilem. Jesteś w stanie zrobić to od ręki że tak powiem. Bym byśmy się ustawili. I bym przyjechał i już. Czy tak nie bardzo?

Mysle ze tak, chociaz nie lubie jak przy takich pracach ktos mi sie na rece patrzy :D

Ale pomyslimy :)

Opublikowano

A czy musi sie patrzyć na twoje ręce dasz mu kluczyki do swego ałdi i pojedzie na miasto a ty będziesz zgrzewał :decayed:

Opublikowano
A czy musi sie patrzyć na twoje ręce dasz mu kluczyki do swego ałdi i pojedzie na miasto a ty będziesz zgrzewał :decayed:

a tam nie akluczyki da tylko na laski wyśle.... :decayed:

P.S. jak dobrze wyjdzie to w siepniu będę cały tydzień w Breslau garował.. :grin:

Opublikowano

Do swego aldi nie dam kluczy. Juz szyba mne przewiozl moja audi i dzis laczniki stab. musze wymienic. :D a lekko zuzyte byly. :)

---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:28 ----------

P.S. jak dobrze wyjdzie to w siepniu będę cały tydzień w Breslau garował.. :grin:

No to Piotr bedziem rzadzic :D

Opublikowano

Wiesz nie tyle co patrzeć na ręce tylko może bym się coś nauczył. ;-)

Opublikowano

:) i bedzie jak w jednym komencie na allegro. Nie polecam odbioru osobistego , trzezwy nie wrocilem :D

Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

zczytam pin z licznika vdo vagiem czy tam vcds? ma ktos jakos stabilna wersje programu bo mi wyskakuje w waznych momentach wiadomo autoryzacja

Opublikowano

nie ma szans. commander lub vag programmer

Opublikowano

ale to tylko o program sie rozchodzi ? mogl by mi ktos podeslac ? vag 4.9 pl mam vcds mam...

Opublikowano

niby vag eeprom programmer odpalisz na zwyklym kkl. commandera juz nie. podaj maila to podeśle.

---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

poszlo Piotr na maila :wink:

Opublikowano

dziekuje a przyspieszona obsluga ? ;p

a moze mi ktos powiedziec po co arre-owi byl potrzebny pin z aktualne licznika skoro ten nowy to vdo i to z niego trzeba sciagnac pin i dograc klucze :eusathink:

Opublikowano

bo do adaptacji nowego licznika potrzeba oba piny. nowym sie logujesz do licznika a stary wpisujesz w kanale 50 w celu przejecia vinu i immo id z ecu silnika

Opublikowano
Do swego aldi nie dam kluczy. Juz szyba mne przewiozl moja audi i dzis laczniki stab. musze wymienic. :D a lekko zuzyte byly. :)

---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:28 ----------

No to Piotr bedziem rzadzic :D

No to dawaj do OSW na zlot :hi::naughty:

Opublikowano

bo nie chce zeby wyszly jaja ze pozmieniam piny podepne nowy licznik i nie wydre pinu i zostane uziemiony ;d czyli zmieniam pinologie podpinam nowy licznik, podlaczam program wyciagam pin, dodaje klucze z nowym pinem i narazie starczy auto odpala potem dodaje pin ze starego licznika i teraz mam aktualny przebieg ? pozniej maneta bla bla

Opublikowano

A można zmienić pin w liczniku ? Pytanie po co?

Cwiara pw

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ----------

Oczywiście pytam o licznik z immo 2 bo 3 to po adaptacji vinu i id pin się zmiania na stary to tak

Opublikowano

Panowie da radę coś zrobić z licznikiem z a6 po lifcie? Angielska benzyna. Czy to tylko już raczej na części? Czy zrobił by z tego naszego diesla?

Opublikowano

kurde jak mam manetke z sedana a mam avanta to nie podpasuje ? ;/

Opublikowano

A jaki masz nr tej manetki od sedana i daj jej foto