Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A3 8P] Audi A3 Sportback 2.0 TDI S-line!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na A3-clubie ktoś ma już takie opony i podobno jest ok, ale gdy auto już całkowicie będzie zrobione to w ogrodzie zrobię przymiarkę i przetestuję czy będzie ok, jeśli nie to zmiana opon na węższe.

Opublikowano

przede wszystkim, to beda balony :kox:

Opublikowano

wiesz nie mam co narzekać, bo zamieniłem się na te koła ;) jak będzie kijowo wyglądało to oczywiście, że zmienię a te sprzedam ;) one od nowości jeździły na A6, więc dlatego taka opona[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 16:07_________________________________________________jako, że dziś było w miarę sucho umyłem autko i zrobiłem zdjęcia jak prezentuje się w zimowym obuwiu...

6f8f4a31674ebbc8med.jpg

707ebcdc5f6bb9c1med.jpg

sprzedałem stary zderzak więc niedługo Audi dostanie ciemne szybki... :)

Opublikowano

Już pisałem, ale napiszę jeszcze raz ... bardzo ładny sportback :good: ... ale na tych felach na, których kupiłeś auto bardziej mi się podobało ... miało taki bardziej sportowy charakter :naughty:

Opublikowano

to są tylko felgi na zimę - w sumie na takich powinien wyjechać z fabryki... zobaczymy jak założę 18-stki jak będzie wyglądać :)

Opublikowano

Na 18" autko na pewno stanie się bardziej zadziorne.

BTW bardzo podoba mi się wzór RS6 :good:

Opublikowano

Dzięki Reniu :) cały czas tylko myślę co z oponami :/

Opublikowano

Na 245 będziesz miał więcej gumy (profil, to procent szerokości), fajniejsze trzymanie się drogi i hamowanie na płaskim. Z minusów trzeba zauważyć pływanie w koleinach, większe opory, większe spalanie. Chyba będziesz musiał się przejechać by ocenić czy odpowiada Ci taka szerokość.

Opublikowano

no jak będą za szerokie to wymienię je na 225, a te po prostu sprzedam.. zobaczymy

Opublikowano

Batdzo ładne. Sam ściagałes z zagranicy czy z Polszy?? Bedzie nie dyskretnie jesli spytam ile cię kosztowało ?? Ja nie dawno zakupiłem swoje A4 i pytam dla porównania z ciekawości ??

Opublikowano

sam przyprowadziłem z Niemiec, cenę wyślę na PW;)

Opublikowano

Już pisałem, ale napiszę jeszcze raz ... bardzo ładny sportback :good: ... ale na tych felach na, których kupiłeś auto bardziej mi się podobało ... miało taki bardziej sportowy charakter :naughty:

Pisałem dlatego, że sam mam takie i może za bardzo mi się opatrzyły :gwizdanie: :>

Opublikowano

Nie wierze, ze 245 wejdzie do A3 skoro nawet w A4 to zbyt szeroki kapec i ociera o blotniki.

Opublikowano

dziś rozmawiałem ze znajomym z A3-klubu, jak usłyszał, że mam ET felg 43 to powiedział, że nie ma co się przejmować. tak więc mnie to trochę uspokoiło... zobaczymy czy nie będzie wyglądało jak balon i jak się będzie jeździć

Opublikowano

Bedzie wygladalo jak balon :tongue4:

235 wyglada baloniasto na A4, a co dopiero 245 w A3. Taki rozmiar jest dobry dla A6.

Ja i tak twierdze, ze bedzie tarlo :cool1:

Opublikowano

bo to jest koło z A6 ;) zobaczymy - obyś się mylił! :tongue4: ale i tak dzięki za sugestię :hi:

Opublikowano

W czym problem zrobic przymiarke kolek? :)

Opublikowano

w tym, że nie wyjadę z garażu w taką pogodę :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...