Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A3 8P] Audi A3 Sportback 2.0 TDI S-line!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:slina:
Opublikowano

Jest git :good:

Powiedz mi czy jest do Twojego modelu taki pasek gdzie chowa się tablice rejestracyjną? Tak jak u Rafała...

Opublikowano

jest, tylko bardzo rzadko występował... i żeby go założyć musiałbym znowu zderzak ściągać :confused4: mój brat stwierdził, że czarny znaczek z przodu by ładnie wyglądał.. muszę to przemyśleć... chyba kupię drugi znaczek i pomaluję i przyłożę żeby porównać :gwizdanie:

Opublikowano

Nie no OOOO musi być :evil: to nie Daewoo żeby wstydzić się znaczka ;)

Opublikowano

Nie no OOOO musi być :evil: to nie Daewoo żeby wstydzić się znaczka ;)

:polew:

Opublikowano

bez znaczka 100000000000 razy lepiej...

:thumbdown:

Opublikowano

znaczek na pewno będzie... teraz tylko pytanie czy srebrny czy czarny.. jak kupię drugi znaczek i go pomaluję to się oceni, który ładniej wygląda

Opublikowano

no pięknie jest :good: znaczek bym zostawił tak jak jest :cool1:

Powiedz mi czy jest do Twojego modelu taki pasek gdzie chowa się tablice rejestracyjną? Tak jak u Rafała...

nie wiem jak jest u Rafała :tongue4: ale jeśli chodzi o ten plastik który trzyma tablicę rejestracyjną z przodu to ja tak mam u siebie i to jest tylko na zatrzaski montowane :mysli:

Opublikowano

Kierownik, nie znasz się... bez znaczka lepiej...

Opublikowano

znaczek audi będzie ;)

Opublikowano

W pelni sie zgadzam z Zuza :) Do mnie tez bardziej przemawia grill bez znaczka, poza tym jak jedzie :audi::a4fan: to z daleka widac co to za slicznosci i na prawde nie trzeba tego udowadniac znaczkiem, co nie zmienia faktu ze ja takowy posiadam :polew:

Opublikowano

ale ja nie mam Audi A4 tylko Audi A3 :tongue4:[br]Dopisany: 27 Maj 2010, 13:48_________________________________________________tutaj trochę lepiej widać jak auto wygląda, zdjęcie robione przez kolegę grzechu4don przy mini spocie na myjni :)

8e26a29445d54540med.jpg

Opublikowano

i też tak właśnie myślę... a co sądzicie o tej dokładce zderzaka w tym czerwonym?

Gość -makaveli-
Opublikowano

nie widziałem jeszcze auta jak wygląda na codzień...ale w blasku słońca,chwile po umyciu przekozak :thumbup:[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 10:46_________________________________________________co do znaczka...to koniecznie musi być...a czy black czy silver...to stawiam na silver

potencjalny delikwent musi widzieć we wstecznym lusterku co go za chwile wyprzedzi :evil:

Opublikowano

Dzisiaj sie zrobi sesje zdjęciową auta , bo na spota zabieram aparat :decayed:

Opublikowano

Kierownik, nie znasz się... bez znaczka lepiej...

:wallbash:

zostaw go tak jak jest :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...