jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 VT by Reniu (wielkie podziękowanie po raz kolejny :notworthy: !) oceńcie, która opcja najlepsza: 1) czarny znaczek: 2) srebrny znaczek + dokładka z Cupry: 3) czarny znaczek + dokładka z Cupry: 4) dokładka z Cupry + ciemne felgi: proszę pomóżcie podjąć decyzję...
Kierownik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Moje zdanie jest takie ... Dokładka od Cupry wygląda przechooj kozak , ale ciemne felgi nie bardzo ... zostawiłbym tak jak są , znaczek oczywiście też chrom
rafi_a4 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 jedrek nr 2 a felgi wedlug twojego uznania
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 jeśli felgi byłyby ciemne to wrzuciłbym gwint...
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 dokładka od Cupry i tyle (chociaż i tak dla mnie nie jest aż taka za***ista ) znaczek i fele zostaw srebrne
Artur82 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 dokladke bym sobie odpuscil tak jak teraz Twoja 3 wyglada na zywo jest wystarzajaco za***ista!!
MARCIN607 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 srebrny znaczek bym zostawił [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 07:27_________________________________________________i dwa kominy bym założył-myślałeś o tym?
Zuzk@ Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Nie, nie, nie, jeżeli tak marzysz o czarnuli, to czarny znaczek i czarne fele. Dokładka, wedle uznania, i z nią i bez niej jest czadowo. Najgorsze, że przy niej, to musisz baaaardzo uważać gdzie podjeżdżasz, bo mój brat przez dokładkę i podjeżdżanie do normalnej wysokości krawężnika na parkingu urwał zderzak i pół auta musiał rozebrać, żeby go założyć z powrotem...
jedrekx Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 kilka nowych fotek autka.. niestety widać, że jest brudne - jutro może porobię nowe zdjęcia póki A3 jest czyste:
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 fajne fotki dawaj dokładke od Cupry a wiesz może jedrekx czy ta dokładka od Cupry może podejdzie do B8 u mnie pod zdzerzak jakoś :?: oczywiście z rezaniem... czy raczej w ogóle inny kształt czy za krótka i nic się nie zrobi :?: wiem troche dziwne pytania zadaje, ale pytam tak z ciekawośći dzięki za odp ja bym walnął logo na czarno...
jedrekx Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 czy dokładka podejdzie do B8 to nie mam pojęcia.. do A3 P&P też nie podchodzi, trzeba jakieś śruby ucinać... ogólnie na tą chwilę nie planuję więcej modów z racji tego, iż w przyszłym roku auto prawdopodobnie zostanie wystawione na sprzedaż..
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 czy dokładka podejdzie do B8 to nie mam pojęcia.. do A3 P&P też nie podchodzi, trzeba jakieś śruby ucinać... ogólnie na tą chwilę nie planuję więcej modów z racji tego, iż w przyszłym roku auto prawdopodobnie zostanie wystawione na sprzedaż.. yhm szkoda ale za to widzę, że będzie A4 lub A4 B8 lub Passat CC a co z tych 3 na pierwszy ogień :?: jakbyś miał kupować już teraz :?:
jedrekx Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 wiadomo wszystko zależy od funduszy... Passat CC z 2009/2010 jest w cenie B8 z 2008 lub A5 z 2007... ogólnie myślę, że raczej będzie B8 w Avancie z automatem kolor będzie biały, czarny lub srebrny.. innych nie chcę, z naciskiem na biały
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 wiadomo wszystko zależy od funduszy... Passat CC z 2009/2010 jest w cenie B8 z 2008 lub A5 z 2007... ogólnie myślę, że raczej będzie B8 w Avancie z automatem kolor będzie biały, czarny lub srebrny.. innych nie chcę, z naciskiem na biały szacun coś w stylu Makkiego jeśli chodzi o mody czy troche inna ścieżka :?: sorry, że tak pytam
jedrekx Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 znaczy pakiet czerń jak obecnie... S-line z zewnątrz (jeśli będzie wewnętrzny), może czarny dach.. gwint, felgi 18/19 cali.. zobaczymy jak już powiedziałem, wybór następnego auta oraz modów będzie uzależniony od finansów.. jeśli nie będę sprzedawał za rok, to raczej za 2 lata - nie chcę na nim za dużo stracić no i za rok mogę się go pozbyć z leasingu...
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 znaczy pakiet czerń jak obecnie... S-line z zewnątrz (jeśli będzie wewnętrzny), może czarny dach.. gwint, felgi 18/19 cali.. zobaczymy jak już powiedziałem, wybór następnego auta oraz modów będzie uzależniony od finansów.. jeśli nie będę sprzedawał za rok, to raczej za 2 lata - nie chcę na nim za dużo stracić no i za rok mogę się go pozbyć z leasingu... aha no to rzeczywiście spoko opcja powodzenia i życzę dołączenia do grona B8-ek na forum
filip1001 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Ogólnie jedna z najładniejszych A3 jakie widziałem, naprawdę ze smakiem. :good: Nic nie przesadzone- tak jak być powinno.
A-rek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jedrekx mam takie pytanko do ciebie: czy umiesz w samochodzie podnieść przednie wycieraczki w pionie :?:
Rekomendowane odpowiedzi