Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG] Avant by A-rek - nowy sezon, nowe zmiany....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fele zajefajne :kox::naughty:. Ja bym je zostawił jak Karol mówi, ale szkoda, żeby zostały zniszczone przez zime i sól :disgust:.

Opublikowano

wczorajsza mala przymiarka :naughty:

9cb6ab7b5573c39amed.jpg

Miron :notworthy:

Arek na Twoim autku felunek naprawdę robi robote :good:

Opublikowano

Nie widziałem tej felgi na B5 ale muszę przyznać, że robi robotę :slina: poza tym fajną zamianę zrobiłeś za ori 15'' :naughty::decayed:

Opublikowano

ładnie , ładnie , chyba zasługujesz na rekrutację bo B5 Battalion :naughty::decayed:

Opublikowano

A-rek cos takiego mi wyszlo :decayed: kiepskie bo w sumie pierwsze auto tak probowalem robic :przebiegly:

10223037.jpg

lub

75266591.jpg

Opublikowano

dzieki wogole za checi :notworthy:

Opublikowano

VT Ci chodzi po głowie? napisz co byś chciał dokładnie, może się wieczorem pobawię :wink4:

Opublikowano

no ja tam sie pierwszy raz bawilem w cos takiego :decayed: widze ze drugiej foty nie pokazuje :mysli: to druga56114378.jpg

Opublikowano

parówy z czarnym dachem się optycznie wydłużają :decayed:

Opublikowano

w graficie ta fela to jest normalnie :ad::banan3:

Opublikowano

ale ta felga lepiej wygląda jasna :gwizdanie:

9cb6ab7b5573c39amed.jpg

Opublikowano

56114378.jpg

te chyba najbardziej pasuja do mojej i mojej wizji

Opublikowano

chcesz to Ci moje opchnę :decayed:

Opublikowano

no pytalem kiedys o nie ale mowiles, ze zostawiasz je na zimowki. moze na ktoryms spocie uwidzimy sie to porozmawiamy na ten temat, a moze i uda sie przymierzyc :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 18:01_________________________________________________w ostatni piatek wybralem sie z ekipa śląskich na hamowanko, a to wykresik

01e93111f16fe9f2.jpg

martwi mnie tylko ten wykres zaznaczony na w/w obrazku :confused4: moze ktos poradzi czym to moze byc spowodowane?

Opublikowano

A-rek, a nie lepiej zrobić logi i wrzucić z prośbą o opinię, z nich na pewno więcej będzie wiadomo... ?

Możemy w piątek go logować

Opublikowano
A-rek, a nie lepiej zrobić logi i wrzucić z prośbą o opinię, z nich na pewno więcej będzie wiadomo... ?

logi byly robione przez Kezora i pisalem mu juz o podeslanie, jak je dostane to wkleje :wink4:

Opublikowano

logi byly robione przez Kezora i pisalem mu juz o podeslanie, jak je dostane to wkleje :wink4:

Tylko nie logowaliśmy wszystkich grup, a na forum tego wymagają...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...