leszek82 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Rozmawiałem z hubim tez bedzie
troudyl Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 To spoko, fajnie, że coś się udaje rozkręcić Mam takie pytanko, czy w pile jest gdzieś kryty parking lub piętrowy? Sądzę, że na zimowe spoty by można było czegoś takiego poszukać,o ile się rozkręcą Szkoda że żaden z nas nie jest klubowiczem, bo w newbi by można było szukać nowych użytkowników z piły i okolic
leszek82 Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 w pile podziemnego ani piętrowego ogólnie dostępnego parkingu niestety niema ale kaufland jest spoko jak spadnie śnieg to bedzie gdzie się poślizgać :)
troudyl Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 haha no spoko może się odważę pójść w ślizg
Arkadiush Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Panowie może wlecicie na wspólny spocik na Wrześni w niedziele?
troudyl Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 Może teraz trochę już przesadzę, ale może jest w śród nas jakiś ukryty talent z pasją fotografa i zrobić parę fotek na ponowne rozpoczęcie spotów w pile? ( taka wolna myśl) ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- Panowie może wlecicie na wspólny spocik na Wrześni w niedziele? Arx91 narazie to my się próbujemy u nas zorganizować, ale pomysł fajny,myślę, że czas pokaże.
Arkadiush Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Może teraz trochę już przesadzę, ale może jest w śród nas jakiś ukryty talent z pasją fotografa i zrobić parę fotek na ponowne rozpoczęcie spotów w pile? ( taka wolna myśl)---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- Panowie może wlecicie na wspólny spocik na Wrześni w niedziele? Arx91 narazie to my się próbujemy u nas zorganizować, ale pomysł fajny,myślę, że czas pokaże. no bo u nas lecą chłopaki z Poznania z ekipa i konin i okolice więc może być ciekawie
troudyl Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 ale w okolice Wrześni czy w okolice Piły?? bo jak w okolice Piły to zapraszamy! Ja osobiście we wrześni bede 30.10 przejazdem.
Arkadiush Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 ale w okolice Wrześni czy w okolice Piły?? bo jak w okolice Piły to zapraszamy! Ja osobiście we wrześni bede 30.10 przejazdem. my we wrześni
troudyl Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 Ja osobiście się na razie nie wybieram aż tak daleko, a za innych użytkowników OOOO z Piły się nie będę wypowiadał.
PyRaS Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Aparat na spota wezmę, coś się pstryknie Co do wrześni też aż tak daleko nie planuje Żeby chociaż doszło do naszego spotkania to już będzie wielkie coś
troudyl Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 Nie no sadze że dojdzie do spota 3.11, dwie osoby z wałcza ( ja i jeszcze jeden fan audi) z piły bedą chyba ze 4 furki, może z trzcianki też ktoś wpadnie. jestem dobrej myśli , a może poznaniacy jak się rozpędza to i do piły zawitaja:wink:
Cyrkiel Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Chociaż my się spotkajmy to już będzie w deche:decayed: poznam swojego sąsiada haha:polew:
troudyl Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 że co , ze wy Pyras i Cyrkiel się znacie?? znaczy nie znacie, ale sąsiady jesteście? Obaczajcie czy mapki działaja, i czy takie mogą być , bo stare nie działały.
PyRaS Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Mapki działają, na to wychodzi, że jesteśmy sąsiadami, okaże się 3
troudyl Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 haha też się okazało,że mój sąsiad ma a4, tylko na tym forum go nie ma ....
Cyrkiel Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 A No się okaże dopiero...ale nawet jak się nie znamy to bardzo chętnie poznam kolegę Rafała
troudyl Opublikowano 25 Października 2012 Autor Opublikowano 25 Października 2012 jaki tu spokój,na na na na, nic się nie dzieje na na na na żyjecie pany? rozumiem, że jutro ma padać śnieg z deszczem, i siedzicie w serwisach z ogumieniem??
Cyrkiel Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Hey! Właśnie, że zupełnie inaczej szykuje się bo za 30min ruszam moją czerwoną suką do kumpla...do Londynu:decayed: ciekawe jak sobie poradzi:grin: ---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ---------- A najlepsze w tym wszystkim jest too, że zaraz wpadają do mnie na tydzień moi teście hahaha a ja spadam do angoli^^ Spadam do usłyszenia i do zobaczenia 03.11.2012 r pozdro Pany:hi:
Rekomendowane odpowiedzi