DarekQ Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 W końcu się zdecydowałem na chipa u Rogala i warto było jechać do niego 300km. Samochód rwie na każdym biegu . Mógł jeszcze go bardziej wyciągnąć ale mi wystarczy to co już zrobił. ( narazie ) Facet zna się na rzeczy Każde podejście do samochodu wywołuje uśmiech na mej twarzy.
peter22 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 no niezle ale wiadomo kto to robił :naughty: a jaką masz skrzynie??
A3 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Elegancki wykres, przebieg momentu- mistrzostwo świata Dobrze że wybrałeś Witka najlepszy w PL Też jestem ciekaw jaką masz skrzynie
A3 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zmieniał program sterujący w skrzyni czy nie?? I jak teraz po programie sprawuje się automat?
DarekQ Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Nie zmieniał programu w skrzyni. Z tego co wiem a pytałem się wielu tunerów zanim wybrałem gdzie oddam swój samochód, nikt nie zmienia programu w skrzyni. Jedynie w salonie Audi twierdza iż to zmieniają jednak rozmawiałem z osobą, która zajmuje się tylko przyjmowaniem samochodu. Skrzynia działa tak samo jak przed modyfikacją. Nie zauważyłem żadnej różnicy. Po za jedną: frajdą z jazdy
ohkyomoon Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 wykres śliczny , płaski jak stół. Pogratulować tek pięknie poprowadzonego momentu.Pozdrawiam
fayera Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Wykresik cacy.Witek to witek i tyle no.1
Rekomendowane odpowiedzi