ono Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ciągle wysyłam meile do Audi z pytaniem o mape PL dvd , odpisują ze nie wiedzą kiedy będzie , może ktoś z was coś wie moze pracuje w audi i cos napisze bo idzie uja dostać , sprzedają navi za tyle kasy a mapy brak .Mapy polski są juz wszedzie nawet w telefonach kom VW ma mape DVD PL http://aukcje.o2.pl/show_item.php?item=108634160 a qwa Audi ma w d*pie nic z tego nie kumam ale strasznie mnie to wk***ia.
ono Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2006 Niestety nie kaszana totalna . Jak zrobili DVD do BMW to wsdzilem mape DX na CD i wszystko chodzi super a tu qwa kicha.
alvaro Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 jak tam kolego znalazłeś żródło do map ?? mój kolega obiecałże za kilka tygodni ma mieć w końcu mapy na europę +pl ja mam do sprzedania europę 2005 i 2006_1 ale one nie mają niestety pl
Hugo Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 jak tam kolego znalazłeś żródło do map ?? mój kolega obiecałże za kilka tygodni ma mieć w końcu mapy na europę +pl ja mam do sprzedania europę 2005 i 2006_1 ale one nie mają niestety pl Od 3 tygodni mam dojście do mapy na Polske.Ale na razie działa tylko w A6 , A8 i Q7. Jak tylko pokaże się do A4 dam znać
alvaro Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Kolego Hugo o to mi właśnie chodziło ( o mapy do A4 bo w końcu jesteśmy ich szczęśliwymi posiadaczami , no nie ?? )
tobi9988 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Z tego co wyczytałem na jakiejś grupie to mapa na rok 2007 do RNS-E wyjdzie na dwóch płytach DVD. Na drugiej płycie będzie również Polska. Mapa ma być dostępna w styczniu 2007 Oto co ma być na tych płytach Europe 2007 RNS-E software is composed of two DVD: DVD 1 : Dänemark, Deutschland, Österreich, Schweiz, Andorra, Belgien, Frankreich, Griechenland ( Athen ), England, Irland, Italien, Lichtenstein, Luxemburg, Monaco, Niederlande, Portugal, San marino, Spanien, Vatikanstaat DVD 2 : Dänemark, Deutschland, Österreich, Schweiz, Finnland, Lichtenstein, Norwegen, Polen, Schweden, Slowakei ( Bratislava ), Slowenien ( Ljubljana ), Tschechische Republik, Ungarn
ono Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2006 A mi w Audi powiedzieli że 15 grudnia będzie , jak znam życie to nie będzie
tobi9988 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ciekawe jaka będzie cena i czy da się kupić np. tylko płytę na której jest Polska. :razz:
Hugo Opublikowano 14 Grudnia 2006 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Ciekawe jaka będzie cena i czy da się kupić np. tylko płytę na której jest Polska. :razz: Znając życie to będzie kosztować 1500zł czyli tyle ile kosztuje ta która wyszła teraz Jak tylko wyjdzie do A4 to dam znać i załatwie w dobrej cenie
Jaro Opublikowano 20 Grudnia 2006 Opublikowano 20 Grudnia 2006 ja tez mam podobny problem , mam "podobno "najnowsza mape Polski, ktora pojawila sie pod koniec października ale np. w Bialymstoku brakuje 80 % wiekszym ulic, nie wspominajac juz o mniejszym ulicach.
ono Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2006 Chyba nie masz jednak najnowszej bo nowa ma 28% pokrycia PL więc białystok jest cały napewno , tu chłopaki mają może ci załatwią
alvaro Opublikowano 21 Grudnia 2006 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Jaro Ty masz RNS-E czy navi plus działającą w dx ??
tobi9988 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Na allegro już jest mapa działająca na RNS-E http://www.allegro.pl/item155406728_mapa_polski_i_europy_audi_rns_e_dvd_2007_nowosc_.html
ono Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zamówiłem już z niemiec będe miał gdzieś w środe jest taniej niż na Allegro , jak sie uda ją ten teges to sie oczywiście podziele z kolegami Ten pan z Allegro też czeka na przesyłke z niemiec bo z nim gadałem
Hugo Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zamówiłem już z niemiec będe miał gdzieś w środe jest taniej niż na Allegro , jak sie uda ją ten teges to sie oczywiście podziele z kolegami Ten pan z Allegro też czeka na przesyłke z niemiec bo z nim gadałem Oniaczku trzeba było tą kase na coś innego przeznaczyć :diabelek:
ono Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2007 Hugo raz w życiu można kupić oprogramowanie legalne
xcv Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Czy mogę się dowiedzieć ile kosztuje taka mapa w Niemczech, ewentualnie proszę o adres strony internetowej gdzie można ją zakupić? [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 17-01-2007, 21:49 ] proszę przywitaj się w dziale Newbie
ono Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2007 Płyta w niemczech to 250 euro netto , poprostu dzwonisz do jakiegoś salonu Audi i zamawiasz do PL,albo czekasz jak mi sie uda ten teges Płyta chodzi za***iście jest bardzo dokładna PL nawet drogi przez las są w wawie, wgrywa sie odrazu nowy sofcik i jest pare zmian w opcjach i wyglądzie , i jakies dodatkowe opcje pare fot: A tak w Fisie
Wihajster Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 super sprawa :diabelek: to na zlot w Wisle jakos trafisz i poprowadzisz kolumne :one:
Rekomendowane odpowiedzi