Łukasz 23 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 ja się nie wyrobiłem. za brak stawienia się na spocie :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz: :bicz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja byłem poza miastem :gwizdanie: Ciekawa historyjka z bmw w roli głównej: http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/wydal-220-tys-zl-na-nowe-bmw-a-po-przebiegu-87-tys,1759990,415 No i nowy RS4: http://motoryzacja.interia.pl/wydarzenie/genewa-2012/zobacz-nowosci/news/oto-nowe-audi-rs4-wiemy-juz-prawie-wszystko,1760158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 bedzie ktoś dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 bedzie ktoś dziś? ja będę duchem [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 17:59_________________________________________________Bolek ile Ci pali to twoje 2.0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 bedzie ktoś dziś? ja będę duchem [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 17:59_________________________________________________Bolek ile Ci pali to twoje 2.0? Obejrzyj sobie film "Uwierz w ducha" Na trasie do 100 5l,powyżej 100 ok 6l(zależy ile powyżej),w mieście ok 8l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Krzysiu, mówiłem Ci dziś o ukraińskim reggae - poniżej to właśnie zespół 5'nizza, posłuchaj. Świetnie grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Bolek zostałeś wczoraj zauważony pod tesco- zawstydziłeś mnie czystością auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 zawstydziłeś mnie czystością auta Brudas brudas :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Panowie prawdopodobnie w sobotę będę przy B6 2,5 TDI 02.r w Avancie na części, może ktoś coś potrzebuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 i znowu w siodle :-) trzeba będzie się na nowo nauczyć korzystać z forum .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Jakoś dziwnie się teraz zrobiło :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajesi1003 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam nawet nie wiedzialem ze grupa a4 gra na staszicu o 18tej.ja zawsze gram o 17tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam nawet nie wiedzialem ze grupa a4 gra na staszicu o 18tej.ja zawsze gram o 17tej jeżeli grą można nazwać kopanie piłki przez X minut o ścianę to tak- Chłopaki grają co czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolV6 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 siema! Generalnie mieszkam w Warszawie ale jestem z Ostrowca więc czasami bywam. Powiedzcie mi co i jak z tymi spotami, gdzie się one odbywają i w jakich terminach.. dużo was bywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 jeżeli grą można nazwać kopanie piłki przez X minut o ścianę to tak- Chłopaki grają co czwartek odezwał się największy gracz grupy a4 co zawsze śpi jak gramy:-D spotykamy się w poniedziałki o godz 19 pod da dragrasso ,co do ilości osób to bywa różnie ,ostatnio 4 nas było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 odezwał się największy gracz grupy a4 co zawsze śpi jak gramy:-D ale co czwartek się wybieram spotykamy się w poniedziałki o godz 19 pod da dragrasso ,co do ilości osób to bywa różnie ,ostatnio 4 nas było Karol jak będziesz to wpadaj śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ty się wybierasz jak sójka za morze :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Panowie pisałem w tamten piątek, że jadę po części do B6, ale nie pojechałem. Jest plan jechać w tą sobotę, więc pytam się jeszcze raz, czy ktoś czegoś nie potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 ja dwa kawałki podłogi bo straciłem przez ta cho....ą zimę te pierwsze zaraz za nadkolem , w jakiej cenie masz żarnik d1s ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Drogo bo 240 zł także na necie taniej kupisz. Jak będę na miejscu to zadzwonie co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi