MARCIN607 Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Panowie ostatni dzionek...hehe do zobaczenia po drugiej stronie mocy :evil: zapraszamy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Hehe prezes jaki Ty dowcipny jesteś :>, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 jak dobrze kojarze....łukaszu ciebie czeka to za rok więc wiesz pogadamy zobaczymy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 jak dobrze kojarze....łukaszu ciebie czeka to za rok więc wiesz pogadamy zobaczymy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: uuuulala cóż za newsy się tu pojawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 oj tam oj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Nowacek - ostatnia nocka wolnego człowieka [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 23:52_________________________________________________Panowie, taki dzieciakowóz: http://otomoto.pl/toyota-avensis-2-0-d4d-klimatronik-sol-C20877769.html Jakieś opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Avensis to największy wróg każdego użytkownika audi... jak widze na drodze avensis to warczę a kierowcy avensis wszyscy zapadają na chorobę [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 21:41_________________________________________________Kierowcy Avensisów głosują na PIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Kierowcy Avensisów głosują na PIS :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 jak widze na drodze avensis to warczę dobrze że tylko warczysz a nie jeszcze gryziesz kierownice :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Nowaczek wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 No i będą zakwasy jak licho po tej halówce :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 no tak Człowiek w pracy do 22 siedzi a Ci sobie po hali lataja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Dobrze powiedziane "latają" bo grę po 4 w drużynie nie można inaczej nazwać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Dobrze powiedziane "latają" bo grę po 4 w drużynie nie można inaczej nazwać :gwizdanie: Jest progres... dwóch więcej niż tydzień temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 damy rade...troche z rana się nie chciało wstać ale teraz jest oki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 damy rade...troche z rana się nie chciało wstać ale teraz jest oki :gwizdanie: Czy kolega nowacek jest pewien, że to z powodu hali ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 damy rade...troche z rana się nie chciało wstać ale teraz jest oki :gwizdanie: Czy kolega nowacek jest pewien, że to z powodu hali ????? Takie teksty to babci można mówić a nie nam :> młoda żona Ci nie wypuszcza z wyrka i tyle [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 23:26_________________________________________________Jest coś dziś????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 no Frekwencja wczoraj była :sick3: Dobrze że Krzychu dał radę chociaż- reszta :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 trzeba był pisać na tel lub tutaj bo ja miałem jechać ale jak nikogo nie miało być to siedziałem w domu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 trzeba był pisać na tel lub tutaj bo ja miałem jechać ale jak nikogo nie miało być to siedziałem w domu :gwizdanie: podjechałem wszedłem, do środka a tam Krzychu był w 10 minut na miejscu a ja z przyczepką Panie Łukasz u podjechałęm po te 3 tony teraz za 2 tygodnie też będę na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi