dudi75 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Pikus a ile nowa przeplywka do AWX . Mam nadzieje ze w poniedzialek bedzie komplet w DaGrasso na spocie ja bede na 100% i jeszcze jeden kolega (huzio) ma wpasc Marcinek wie o kogo chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dudi, w poniedziałek Ci sprawdzę, oczywiście może być sam wkład i raczej Pierburg? Marcin gość chce za silniczek 150 zł. Wydaje mi się że trochę drogo. Masz numer może coś utargujesz 518 949 064. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eskobar6 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 panowie wahacze wymieniacie sami?a co z geometria po wymianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Nic kolego zie z geometria nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Pikus a ile nowa przeplywka do AWX .Mam nadzieje ze w poniedzialek bedzie komplet w DaGrasso na spocie ja bede na 100% i jeszcze jeden kolega (huzio) ma wpasc Marcinek wie o kogo chodzi Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eskobar6 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ja bede za tydzien jak mi lejce oddadza...i jak wystarczy miejsca na parkingu i bedzie chociaz jedno wolne krzesełko .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Miejsca nigdy jeszcze nie zabraklo . Jak co to zarezerwuje cale DaGrasso na 3 godz . Ja dzisiaj jade , bo za tydzien moze mnie nie byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 mnie dzisiaj nie będzie -mam wyjazd :thumbdown: Hyziek przyjeżdza? kur..... :wallbash: ---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 08:46 ---------- Pikuś masz dojście do amorów Monroe reflex E2054 - przód monroe reflex E1284 - tył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 mnie dzisiaj nie będzie -mam wyjazd :thumbdown: Hyziek przyjeżdza? kur..... :wallbash: Taki miałem plan ale szwagier pokrzyżował mi go:kwasny: Przyjeżdża dzisiaj do mie z Worsow i musze go odebrać wieczorem z PKP. Może za tydzień mi się uda podjechać to może i Ty Marcinie będziesz:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Pikus a ile nowa przeplywka do AWX . Sam wkład pierburga 210 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ale frekwencja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ja się przyznaje do lenistwa dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 mnie dzisiaj nie będzie -mam wyjazd :thumbdown: Hyziek przyjeżdza? kur..... :wallbash: ---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 08:46 ---------- Pikuś masz dojście do amorów Monroe reflex E2054 - przód monroe reflex E1284 - tył? E2054 jakies 200zł E1284 jakieś 190zł Bez możliwości zwrotu i na jutro mogę mieć. Możę cos z ceny by się dało jeszcze urwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ale frekwencja ... Ja bylem ale po wykonaniu paru telefonow okolo 19.30 pojechalem na chate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 No to w sumie sporo nas było tylko trochę się mijaliśmy ja tez byłem koło 19.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 jutro chłopaki dzieje sie coś u was?? Marcin jesteś jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 jutro mam drugą zmianę więc lipencja :thumbdown::thumbdown: Pikuś objaśnij mi spr amorów na pw Dudi jak się nazywa ten specyfik do czyszczenia? Masakra wracałem 1.5h- targi kielce są dzisiaj przejebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Co Ty Marcinie powiesz mi się szybko udało przejechać jakoś :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Marcinku nazwa to DIMEL cos takiego w castoramie to jest . Ja jutro bede na 100% . Myslalem ze 3 godziny bedziesz wracac nie bylo kupca, ja jechalem jakic czas za tym Mecenasem w cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 merc był w deszkę - trzeeba go było wy***ać na prostej a niech zna moc A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi