mm.max Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak leci chlopaki i dziewczyny )))))) Wychylam za was szklaneczke w tej chwili trzymajcie sie CIEPŁO chyba u was to szczegolnie przydatne
dudi75 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak leci chlopaki i dziewczyny )))))) Wychylam za was szklaneczke w tej chwili trzymajcie sie CIEPŁO chyba u was to szczegolnie przydatne Pozdrawiamy Michalku milego wypoczynku Bedzie ktos jeszcze z naszych na tej haluweczce dzisiaj oprucz Lukasza bo on bedzie na pewne [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 07:17_________________________________________________No panowie bylo fajnie ale tylko przez pierwsze 3 minuty puzniej nogi mi odmowily posluszenstwa i pierolno...em jak dlugi pod bramka przeciwnia zabijajac bramkarza , cale kolana mam po zdzierane dramat nawet do konca meczu niewiem jak mi sie udalo na bramce wystac ze nie padlem
krawcu11 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak leci chlopaki i dziewczyny )))))) Wychylam za was szklaneczke w tej chwili trzymajcie sie CIEPŁO chyba u was to szczegolnie przydatne hej taka piekna zima stulecia wracaj bo cie ominie dudi chyba juz sie nie mozesz doczekac az drogi obeschna (212km) przewieziesz mnie kawalek ??
Łukasz 23 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Dudi lot był piękny nie ma co a jak na kogoś co dawno z piłką nie latał to i tak masz niezła kondyche
silver_leon Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Dudi lot był piękny nie ma co a jak na kogoś co dawno z piłką nie latał to i tak masz niezła kondyche No no - słyszałem o wczorajszych wyczynach - gratulacje. Ja tez trenuje - do 1,30 w garażu siedziałem tak jak mi to Novacek wykrakałeś ! Panie i Panowie - przesyłam gorące pozdrowienia od mm.maxa. Załącznik i treśc wiadomości oceńcie sami : Strasznie ciezko sie wypoczywa na tej plazy oj strasznie Cięzko to chyba wstać po takich widokach ...
nowacek007 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Jak leci chlopaki i dziewczyny )))))) Wychylam za was szklaneczke w tej chwili trzymajcie sie CIEPŁO chyba u was to szczegolnie przydatne Kolega chyba dużo tych szklaneczek wypił...skoro u nas takie ciepło sie zrobiło A co do czwartku...to w następny zabieramy silvera pod przymusem, trzeba go troche rozruszać, a nie tylko w tym garażu będzie siedział
krawcu11 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Panie i Panowie - przesyłam gorące pozdrowienia od mm.maxa.Załącznik i treśc wiadomości oceńcie sami : Strasznie ciezko sie wypoczywa na tej plazy oj strasznie hehe prawie jak nad Bałtykiem... dzieki za pozdrowienia
cajun Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Hyhy, fota niezła :> A ja mam dokładnie odwrotnie - niedawno wróciłem z kriokomory. Minus 140 stopni daje w kość
krawcu11 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ktos by sie pisal na kluczyki-karnety do tej myjni na kuzni ?? standardowo jest chyba 10% wiecej od wplaconych pieniedzy (czyli niewiele). moze uda sie cos jeszcze w promocji wytargowac, jakby było wiecej osob.
dudi75 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Robimy cos dzisiaj bo nie wiem czy tluc sie do tego Ostrowca ??
krawcu11 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja bede i bolek raczej tez dojedzie po treningu
Łukasz 23 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ja też dziś nie dam rady być [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 18:05_________________________________________________Co taka się cisza zrobiła na forum ???
dudi75 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ja też dziś nie dam rady być [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 18:05_________________________________________________Co taka się cisza zrobiła na forum ??? Nie ma Maxa to i cicho , planuje ktos przyjazd w poniedzialek ??
krawcu11 Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 No to nice :-) bo ostatnio to morale upadło w grupie, wszystko przez ten śnieg. jutro też będzie nieciekawie jak tak dalej popada
cajun Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Nawet nic mi nie mów o śniegu... Byłem dziś w Warszawie. Jazda w obie strony to horror jakiś, warstwa ubitego śniegu na drodze, ślisko niczym na lodowisku, na dodatek sama stol(n)ica jest fatalnie odśnieżona. Chciałem gdzieś zaparkować w bocznej uliczce, wpier*** się w jakieś lodowe koleiny i zawisłem. Mało nie spaliłem sprzęgła próbując się stamtąd wydostać, na szczęście jakieś dwa lokalne czerwononose renifery mnie wypchnęły. Ale i tak po wyjechaniu stamtąd znalazłem jakiś kawałek niezidentyfikowanego plastiku. Przy najbliższej okazji muszę zajrzeć pod spód i sprawdzić rozmiar zniszczeń
MARCIN607 Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Opublikowano 15 Lutego 2010 dzisiaj będziemy przeklinać Maxa że się smaży na słońcu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi