Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Spoty Ostrowieckie-Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale wymyte fury :kox:

• Odpowiedzi 3.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie chwalić się jak wrażenia po szkoleniu z jazdy na torze w miedziance

Opublikowano

Ja polecam, wrażenia świetne ;) Uślizgi tyłu po odrobinie praktyki wchodziły jak marzenie ;)

to teraz musicie podzielić się z nami nabytymi umiejętnościami :ad: :ad: :ad: :ad:
Opublikowano

to teraz musicie podzielić się z nami nabytymi umiejętnościami :ad: :ad: :ad: :ad:

Spoko, chętnie je zaprezentujemy na Twoim nowym Q :naughty:

Opublikowano

mówisz i masz-tylko na wariacje musi być po wymianie napinacza i rozrządu więc tydzień dwa

Opublikowano

Grzesiek przeca miałeś zabrać Prezesowi Q na 2 etap :tongue4:

Opublikowano

Nie no jakies jazdy na miedziance mnie ominely i nic o tym nie wiedzialem :wallbash:

Opublikowano

no jakos dojechalem tym zepsutym samochodem juz mnie te awarie zaczynaja denerwowac ,qurde audi

Jest na to rada-kup Seata :>

Opublikowano

no jakos dojechalem tym zepsutym samochodem juz mnie te awarie zaczynaja denerwowac ,qurde audi

Dudi ma A4 piękne A4 żadnego seata nie potrzebuje-chociaż widziałem ładnego seata-zaje.. przód-jak odrzutowiec takie wloty na bokach

http://leon.seat.pl/index.php?str_menu=3,22[/url]

linea R

Opublikowano

Grzesiek przeca miałeś zabrać Prezesowi Q na 2 etap :tongue4:

No i się wygadałeś :kox:

Opublikowano

i znowu 100% frekwencji na raty było-Łukasz jest usprawiedliwiony(tylko dlatego że ma Audi-jakby był leon nie byłoby tak lekko :polew:)

seans filmowy tez był-coraz bogatrze te nasze spoty :)

[br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 14:10_________________________________________________Jacek DVD jest dedykowane do Leona ale to nie ori?

Opublikowano

Taaaaak - mój ostatnio był składany na patyki ,żeby mógł po torze na Miedzianej Górze pojeżdzić , ale zabieg się udał , szkolenie sie odbyło , aż szkoda było patyka wyjmować.

Oberwała się śruba mocowania chłodnicy paliwa i prawie się biedna chłodnica po asfalcie ciągneła.

Jacek DVD jest dedykowane do Leona ale to nie ori?

- DVD jest uniwersalne i do każdego auta się nadaje , ale żeby oglądać musisz mieć MFD lub RNS-E i odpowiedni do tego interface.
Opublikowano

Panowie, podrzuci ktoś namiar na tapicera, o którym mówiłem w poniedziałek? Dziura w fotelu wcale nie robi się mniejsza :decayed:

Opublikowano

Moje udi odjechało.... czas na poszukiwania następcy

Opublikowano

Tylko jedna marka może być :audi: :audi: :audi: :audi: