silver_leon Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 tak - dzisiaj 19 ja siem spozniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Ja będę koło 19.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 http://otomoto.pl/volkswagen-passat-czarny-po-oplatach-2008-C15677653.html Chłopaki mógłby ktoś zerknąć na auto-prośba od klubowego Kolegi to jest ten koleś co się kiedyś zbijaliśmy z niego....panie michale tu jest wiecęj jego wypaśnych autek... http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5071905 19:00 melduje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 przyjade za tydzien jak zarejestruje i ubezpiecze noi jak sie naprawi :> hiszpanska fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Pany ale przecież to nie dla mnie Fura jeden z kolegów pytał więc ja tu temat wrzuciłem jako że techniczny ze mnie żadaen a Wy znacie się na temacie- ja mam swoje 4 O Pany ja się pojawię na Spocie najwcześniej 11.11.2010 jeżeli coś będzie a jak nie to się zobaczy jaki będzie grafiik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Na ostatnim spocie wywiązał się temat (za sprawą najmniejszego klubowicza) autek zmieniających kolor pod wpływem temperatury :> Temat okazał sie dość interesujący...a więc zaczołem drążyć temat i oto co udało mi się "wydrążyć" Fachowa nazwa takiego lakieru to: lakier termochromowy "Farby termochromowe Pod wpływem określonej temperatury zmieniają barwę. Barwa powraca do wyjściowej po przywróceniu pierwotnej temperatury. W zależności od żądanego efektu barwnego i temperatury zmiany dostępne są farby z efektem odwracalnym jak i nieodwracalnym." link do filmów... http://www.alsacorp.com/products/eclipse/eclipse_vid.htm opad szczeneczki i teraz najciekawsze... Oczywiście w USA malują ależ i owszem ale da się kupić też jako produkt do samodzielnego " nanoszenia" 1 Pint - 269$ czyli nie tak źle Idąc za ciosem niedługo zapodam temat w lakierni i zobacze co na to oni może jakieś auto na testy??? :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 1 pinta, czyli niecałe pół litra. A ile potrzeba na pomalowanie całego samochodu? Efekt niesamowity, przyznaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honda Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam, koledzy od niedawana jestem szczęśliwym posiadaczem audiczki , może dołączyłbym do Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 zapraszamy smialo mozesz zajechac w poniedzialek [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 22:06_________________________________________________ Idąc za ciosem niedługo zapodam temat w lakierni i zobacze co na to oni może jakieś auto na testy??? moze byc moje troche poobijane jest :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Krawcu ten poniedziałek to jest 1 listopad spota nie ma ,może będzie w inny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Spotujemy sie we wtorek o standardowej porze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 dla mnie może być wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 wiadomość oficjalna: piątek 05.11.2010 koło godz.17 - wyjazd na gokarty do wawy www.rcw.waw.pl Racing Center Warsaw chetni??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 No ciekawa oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 ja nie jade ;([br]Dopisany: 30 Październik 2010, 16:34_________________________________________________a we wtorek sie chetnie pospotuje macie jakis sprawdzony srodek na dym papierosowy a wlasciwie syfek po nim w samochodzie plisss[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 16:37_________________________________________________ hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 spróbuj kadzidełek podobno skutkują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 ta jasne dym dymem zwyciezaj :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 wiadomość oficjalna: piątek 05.11.2010 koło godz.17 - wyjazd na gokarty do wawy www.rcw.waw.pl Racing Center Warsaw chetni??? Mnie wpisz of kors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 i po audi została tylko rameczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cowman Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witajcie Panowie od niedawna jestem posiadaczem avant z 98r niestety sprowadziłem lekko uszkodzonego z przodu i poszukuje lampek do niego oraz podsufitki. Gdyby ktoś miał w Ostrowcu na zbyciu coś takiego to dajcie znać Pomóżcie to szybciej wzmocnie ekipe z O_c :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi