Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki chłopaki ze tak sie szybko zmylismy z Miśkiem .... ale gestapo wzywało :hi:.

Maxiu opowiadał o akcji ze szafą - szkoda ze mnie nie było .

Do nastepnego spotowania.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 177,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z szafą były takie buły ze aż buły....

Najlepsi w tej akcji to byli: Krzysiu który chciał do sąsiadki wejść z szafą i Nowacek007 który narobił sie tak ze az go chcieliśmy nieść jak faraona

Opublikowano

No proszę jaka to akcja wesoła była :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

wesoło było i sprawnie-obylo się bez szkód w ludziach i sprzęcie :polew: :polew: :polew: powinniśmy firmę zajmującą się przeprowadzkami założyć-przy każdym kursie uśmiech na twarzy i łży w oczach. Krzysiu by wszystkie samotne kobiety w Ostro i okolicach obczaił :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

wesoło było i sprawnie-obylo się bez szkód w ludziach i sprzęcie :polew: :polew: :polew: powinniśmy firmę zajmującą się przeprowadzkami założyć-przy każdym kursie uśmiech na twarzy i łży w oczach. Krzysiu by wszystkie samotne kobiety w Ostro i okolicach obczaił :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

To jest myśl! Tylko czy Audi robi ciężarówki przeprowadzkowe? :mysli:

edit:

Znalazłem tylko taką przeróbkę TT:

073b28430017bd79470122df

Na małą szafę w sam raz! :polew:

Opublikowano
  • Autor

da radę :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Maj 2010, 22:12_________________________________________________żyje tu kto??

Opublikowano

wszyscy zasnęli bo tylko pada i pada :confused4:

Opublikowano
  • Autor

wstawać bo wam Auta kradną :kox: :kox: :kox: :kox:

dzisiaj spocina o 6-obecność obowiązkowa(raz zadziałoło nmoże i teraz pomoże) :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 12:21_________________________________________________szkoda że nie ma żadnego Q w klubie bokiem bym się przejechał-teraz jak padaka się sprzeda będzie QQQ :ad: :ad: :ad:

Opublikowano

będę jak zwykle, póżniej koło 19.30 :hi:

Opublikowano

szkoda że nie ma żadnego Q w klubie bokiem bym się przejechał-teraz jak padaka się sprzeda będzie QQQ

Leon będzie albo bedzie wojna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja postaram sie byc o 19 bo wcześniej nie ma sensu sie spotować

Krzysiu będziesz ?

Opublikowano

Ja dzisiaj odpadam chłopaki - musze jechac z Miśkiem do Satszowa do lekarza a tam kolejki jak h.... wiec nie wiem nawet o której wróce.

Opublikowano
  • Autor

może jak się znajdzie w qqq to bedzie leon tylko znasz fundusz na następne auto :polew: :polew: furmanka pieniędzy.

godzinę następnego spotu dogadamy dzisiaj co by wszystkim pasowało.

szkoda że nie ma żadnego Q w klubie bokiem bym się przejechał-teraz jak padaka się sprzeda będzie QQQ

Leon będzie albo bedzie wojna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja postaram sie byc o 19 bo wcześniej nie ma sensu sie spotować

Ja dzisiaj odpadam chłopaki - musze jechac z Miśkiem do Satszowa do lekarza a tam kolejki jak h.... wiec nie wiem nawet o której wróce.

jak ortopedycznego znam super znachora w Warszawie-mnie naprawiał :notworthy: :notworthy:
Opublikowano

Mam być, wezme swego laptopa z końcówką to lookniesz. Ostanio kilkukrotnie dawałem w palnik i bez problemu szła. Czyżby wtedy dopadło niunie przesilenie wiosenne?!

Opublikowano
  • Autor

ja jak dam w palnik też chodze bez problemów-prawie zawsze :polew: :polew: :polew: :polew:

Mam być, wezme swego laptopa z końcówką to lookniesz. Ostanio kilkukrotnie dawałem w palnik i bez problemu szła. Czyżby wtedy dopadło niunie przesilenie wiosenne?!

Opublikowano

ja jak dam w palnik też chodze bez problemów-prawie zawsze :polew: :polew: :polew: :polew:

połowa wiosny za nami a tu żadna połówka nie pękła :wink4: można by Panowie kiedy coś wymyślić :naughty:

Opublikowano

jak by tak przełożyć spota na trochę później to bym się załapywał na końcówkę, dzięki za wieczorne pogaduchy :good:

Opublikowano

ja też popieram późniejszą godzinę spotowania :good:

Opublikowano
  • Autor

panowie od Leonów nie macie czasem na półce silniczka=mechanizku wycieraczek do Golfa4-podobbno taki sam jak w Leonie jest

Opublikowano

mnie też pasuje pużniejasza godz

Opublikowano

panowie od Leonów nie macie czasem na półce silniczka=mechanizku wycieraczek do Golfa4-podobbno taki sam jak w Leonie jest

którego ? przedniego ? tylnego ?

Co sie stało - obstawiam że wycieraczki przednie nei chcą działać ...